All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Waarom Shiftbase een slimme keuze is

Ben jij verantwoordelijk voor de personeelsadministratie? Is het rooster maken een van je vaste taken? Moet jij erop toezien dat iedereen zijn uren bijhoudt en vakantiedagen opneemt? Er bestaat een programma dat jouw werk nog leuker en interessanter zal gaan maken.

We hebben het over Shiftbase, een door DifferentLab B.V. ontwikkeld administratiepakket. Shiftbase software is geschikt voor branches als beveiliging, facilitair, horeca, hotel, productie, recreatie, Retail, transport, zorg & welzijn. In Shiftbase kun je allerlei taken combineren. De hoofdfuncties van Shiftbase op een rij:

Je werkt online met als voordeel dat je overal en altijd kunt inloggen. De mobiele app is dan ook een essentieel onderdeel van Shiftbase. De app is geschikt voor Apple en Android apparaten. Medewerkers kunnen via de app belangrijke zaken doorgeven. Denk aan beschikbaarheid, gewerkte uren en vakantieverzoeken. Leidinggevenden hebben de mogelijkheid 24/7 pushberichten met belangrijk nieuws te versturen, medewerkersgegevens te beheren en loonkosten in de gaten te houden. De rapportages zijn voor het management onmisbaar. De Shiftbase app biedt de mogelijkheid op ieder gewenst moment de actuele cijfers op het gebied van uitgaven, omzet en productie per week / maand / kwartaal / jaar in te zien. Aangezien iedereen online werkt, zijn de gegevens op de minuut af real time en up-to-date.

De prikklok van Shiftbase maakt het bijhouden van uren nauwkeuriger, makkelijker en eerlijker. De aanname dat personeel een prikklok controlerend vindt, blijkt in de meeste gevallen niet te kloppen. Een zo precies mogelijke registratie van uren wordt juist gewaardeerd. Er kan niet gesjoemeld worden en iedereen wordt op dezelfde manier behandeld. De automatische prikklok maakt de kans op fouten nihil. Het prikklok kastje kan bij de ingang opgehangen worden en is via ethernet, wifi of 3G verbonden met de Shiftbase software. Klokken kan via een sleutelhanger of vingerafdruk. Alle data worden direct verstuurd. Mocht iemand een keer vergeten uit te klokken, dan kan een en ander handmatig worden aangepast.

https://www.shiftbase.com/nl/