All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Wees hip met lymphedivas

Wees hip met lymphedivas

Een compressiekous is een kous die de bloedomloop stimuleert. Ook houd de kous de spanningen tegen in de spieren. Wanneer je spieren bewegen wordt het bloed door je lichaam gepompt, dit is het geval om je spieren zich aanspannen en dan weer niet. Wanneer je niet beweegt gebeurt dit dus niet, vandaag dat een compressiekous voor sommige mensen nodig is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij mensen die niet meer goed kunnen lopen of moeite hebben met bewegen. Een compressiekous is dan nodig om het bloed goed door je lichaam te laten stromen.

Het dragen van een compressiekous is niet altijd een pretje, gelukkig maakt lymphedivas het met de bijzondere en kleurrijke compressiekousen en stukje leuker. Vooral als vrouw zijnde kan  het vervelend zijn rond te moeten lopen met een compressiekous. Zeker als deze erg zichtbaar is, bijvoorbeeld om je arm. Daarom heeft lymphedivas compressie kousen met verschillende leuke prints die bij verschillende outfits passen. Een compressiekous is natuurlijk niet iets wat je zomaar koopt, gelukkig zijn de kousen ook nog eens van hele goede kwaliteit.

De compressiekousen zijn stijlvolle en sterkte producten. Natuurlijk was het niet alleen de bedoeling om de kous mooi te maken, maar ook comfortabel. Het materiaal zorgt ervoor dat het vocht wordt opgenomen maar dat de kous ook weer snel droogt. In de stof is aloë vera toegevoegd, dit zorgt voor een lekkere geur maar zorgt er ook voor dat de kous lekker zacht is. Ook wordt de huid hierdoor goed beschermt. Verder zit er veel stretch in de stof, je kan je arm dus bewegen hoe je wil en in welk kledingstuk dan ook. Het zal met je mee buigen. Het is een product van lichtgewicht, het voelt meer als een tweede huid. Er zijn verschillende armsleeves beschikbaar, neem snel een kijkje op de site en bekijk de verschillende exemplaren.

http://www.lymphedivas.eu

Related posts

De beste werkgevers

RVS Finish

Een korte uitleg over Kalk- en Krijtverf