All seasons spinning
Image default
Humor

3 Geweldige draagbare beveiligingsapparaten om mee te nemen op elke reis

3 Geweldige draagbare beveiligingsapparaten om mee te nemen op elke reis

Reisveiligheid kan nu belangrijker zijn dan ooit in het verleden. In dit tijdperk waarin het terrorisme ongebreideld is toegenomen, is de behoefte aan persoonlijke bescherming duidelijker dan ooit tevoren.

Zelfs de mooiste landen om te bezoeken kunnen hoog scoren in een gevaarlijke categorie. Als zodanig moeten reizigers een defensieve houding aannemen. Een oplettende houding in combinatie met een draagbare beveiligingsapparaten zullen reizigers helpen om het meeste uit elke reis te halen zonder hun veiligheid op een bepaalde manier te hoeven opofferen.

Met deze vier principes in het achterhoofd, dragen wij van slotenmaker Rotterdam de beste draagbare beveiligingsapparaten aan voor elke reis:

1. Travelon Anti-Diefstal Rugzak

Reizende rugzakken zijn de beste draagbare beveiligingsoplossing voor opslag en gemakkelijke toegang. Met deze rugzakken kunnen reizigers al hun benodigdheden opslaan zonder ergens aan te hoeven tornen. Ze werken ook goed op verschillende locaties, wat betekent dat reizigers altijd op hun reisrugzak kunnen vertrouwen, waar ze ook naartoe gaan. De meeste reisrugzakken worden niet als beveiligingsapparaten beschouwd, maar de Travelon-rugzak is een stuk beter dan de rest.

De Travelon-rugzak is gemaakt van slash-proof panelen in combinatie met een schuine behuizing. Elk van deze slash-proof panelen is versterkt met een flexibel roestvrijstalen gaas dat de reisrugzak extreem aanvalsbestendig maakt. Zo’n reisrugzak biedt je de mogelijkheid om je bezittingen onderweg op te slaan zonder je zorgen te hoeven maken over inbrekers, criminelen en zakkenrollers die proberen je veiligheid in gevaar te brengen door in je tas te snijden.

Naast de slash-proof constructie van de rugzak, maakt de antidiefstalrug ook gebruik van vergrendelingscompartimenten die zakkenrollen en andere snelle toegangsaanvallen helpen voorkomen. Bovendien biedt de Travelon-rugzak reizigers ook bescherming tegen RFID-veegaanvallen die hun kwetsbare informatie in gevaar brengen. De tas heeft een RFID-blokkeerzak die gemakkelijk swipen kan voorkomen.

2. PacSafe Cashsafe reis-etui voor antidiefstal reizen

De PacSafe reisportemonnee is licht van gewicht, onopvallend en een geweldige tool voor het opbergen van je benodigdheden onderweg. De meeste mensen kijken uit op het defensieve aspect van reisveiligheid en geven de voorkeur aan beveiligingsapparaten zoals tasers. Een goede verdedigingsbasis is echter een van de beste manieren om veilig te blijven terwijl u reist.

Deze anti-diefstal reisriem portemonnee helpt je essentials veilig en uit het zicht te houden. Reizigers worden vaak het slachtoffer van zakkenrollers en dieven die portefeuilles vegen en waardevolle informatie stelen. Als ze deze items echter niet kunnen bereiken, is er niets om te stelen.

De Pacsafe-riempocket weegt ongeveer 0,07 kilogram en kan als riem of over het middenrif of de borst worden gedragen. Deze portemonnee is gemaakt van elastisch en plooibaar polypropyleen weefsel. In tegenstelling tot tasers, is de PacSafe-portemonnee reisvriendelijk en wordt deze door de luchthavenbeveiliging niet gemarkeerd als een gevaarlijk reisartikel. In wezen zul je het ongeschonden door alle luchthavens kunnen halen.

Deze portemonnee is voorzien van een opbergvak van stretchstof dat discreet geld, smartphones, creditcards, paspoorten etc. opslaat. Dit zijn enkele van de veelvoorkomende items die elke reiziger bij zich draagt, ongeacht waar hij naartoe gaat. Zelfs als u naar een afgelegen eilandlocatie reist, heeft u uw paspoort en contant geld nodig en moet u een plaats opslaan om al deze items op te slaan.

3. Vigilant Handsfree persoonlijk alarm

Persoonlijke alarmen zijn enkele van de beste draagbare beveiligingsapparaten waar reizigers om verschillende redenen gebruik van kunnen maken. In de meeste gevallen zijn reizigers op plaatsen die geheel nieuw voor hen zijn, waardoor ze benadeeld worden. Aan de andere kant geeft het elke inbreker of een aanvaller het voordeel. Persoonlijke alarmen helpen het speelveld in deze scenario’s op een niveau te houden, omdat ze een goede manier zijn om de mensen om je heen te waarschuwen voor een dreigend gevaar en voor het feit dat je hulp nodig hebt.

Het waakzame handenvrije persoonlijke alarm is, naar mijn mening, de beste keuze voor reizigers. Met een alarm dat 120 dB geluid dempt, moet het de aandacht trekken en mensen in uw omgeving waarschuwen. Bovendien zijn de meeste criminelen op hun hoede voor alarmen en zullen ze aarzelen om je aan te vallen als je je persoonlijke alarm afgaat.

Dit alarm is niet alleen handig in beveiligingssituaties zoals overvallen of aanvallen, maar het helpt ook als je gewond raakt terwijl je op reis bent. Als u bijvoorbeeld glijdt en valt tijdens het wandelen ergens op een afgelegen locatie, kan het persoonlijke alarm worden gebruikt als een noodbaken om mensen in de buurt te waarschuwen.

Dit alarm lijkt sterk op een polshorloge, waardoor het gemakkelijker te verbergen is en het gemakkelijker te gebruiken is. Vele andere persoonlijke alarmen zijn moeilijk te bereiken in noodsituaties, maar het Vigilant handsfree alarm heeft deze fout niet.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam