All seasons spinning
Image default
Electronica en Computers

Kies voor een Xbox abonnement

Ben je op zoek naar een Xbox Live gold 12 maanden goedkoopste? Simpelweg omdat je graag wilt gamen maar er niet de hoofdprijs voor wilt betalen? Kijk dan eens bij GameKeyDiscounter.nl naar een Xbox Live gold 12 maanden abonnement.

 

Wat kun je er allemaal mee doen?

Met dit abonnement kun je een jaar lang online gamen via je Xbox maar dat is nog niet alles. Ook kun je via de Xbox televisie kijken, films kijken of naar muziek luisteren. Gewoon via één en hetzelfde apparaat. Het abonnement is geschikt voor de Xbox 360 en de Xbox One. Je krijgt een licentie van Microsoft als je dit abonnement bestelt waarmee je dan 12 maanden vooruit kunt. Vind je dit wat lang en wil je liever eerst uitproberen of een dergelijk abonnement je wel bevalt? Dan kun je ook nog kiezen voor een abonnement met een wat kortere geldigheidsduur om te kijken of het iets voor je is.

 

Veilig bestellen en direct gamen

Bestellen gaat snel en eenvoudig. Je doet het abonnement dat je kiest in het winkelmandje en kunt dit vervolgens op verschillende manieren betalen zodat er ook altijd wel een manier is die bij jou past. Nadat de bestelling volledig afgerond is krijg je binnen een mum van tijd de code die je nodig hebt om het abonnement te activeren zodat je meteen kunt beginnen met gamen of wat je het liefste wilt doen met je Xbox.