All seasons spinning
Image default
Bedrijven

Beste kapper in Delft!

Vraag je je wel eens af waar de beste kapper in Delft is? Wij kunnen je de weg wijzen. Het is namelijk in het centrum van blauwe Delft! In een mooi, ruimtelijk pand in het centrum van het pittoreske Delft staan wij van dinsdag tot en met zaterdag met een echt dreamteam van topstylisten klaar voor onze klanten. Dus als je ooit kapper delft centrum opzoekt, dan weet je waar je moet zijn.

Tijdens een van onze behandelingen zul je merken dat we ruim de tijd nemen om écht naar je haar te kijken en je te voorzien van een uitgebreid advies. We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten zoals KEVIN.MURPHY en Moroccanoil. Deze producten laten we je graag ervaren tijdens een fijne was massage, zodat je niet alleen met een fantastische coupe, maar ook heerlijk ontspannen de salon verlaat.

Moroccanoil is ooit begonnen met de welbekende treatment. Dit is de absolute basis van de haarverzorging en geeft een rijke verzorging en een fenomenale glans aan het haar. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een volledige productlijn en is er voor iedereen een geschikte combinatie van producten.

Misschien wel het meest bekend is de exotische geur. Een waar icoon! Laat je verleiden door kruidige amber en zoete bloemengeuren, en het is nooit meer saai om je haar te wassen.

Alle producten van Moroccanoil zijn voorzien van een flinke dosis arganolie die rijk is aan antioxidanten en je haar intensief verzorgt. Hierdoor zul je merken dat je haar zacht, glanzend, en zichtbaar sterker wordt.

We verkopen in de salon alle haarproducten van Moroccanoil en hebben zelfs uitgebreid met producten van de huidverzorgingslijn. Onze stylisten volgen regelmatig trainingen bij Moroccanoil. Ze zijn dus helemaal op de hoogte en kunnen je vertellen welke producten het best bij jou passen.

Kom ook de luxe ervaren die Moroccanoil biedt, en je wil vast nooit meer iets anders!

https://www.onekappers.nl/

Related posts

Scriptium begint met tentamentrainingen

Hier moet je op letten bij het kopen van een tuinhuis

Dakkoepel voor particuliere woningen