All seasons spinning
Image default
Huishoudelijk

Met tafelzeil altijd een hippe tafel

Vind jij dat jouw keuken wel een boost nodig heeft? Bespaar je onnodige kosten, want met een hip tafelzeil creëer je in een handomdraai een gezellige en sfeervolle keuken. Tafelzeilen zijn weer helemaal hip! Het woord doet je misschien nog denken aan vroeger. En misschien zie je dan meteen van die oudbollige printjes in je gedachte verschijnen. Maar vandaag de dag zijn die printjes niet meer te vergelijken met vroeger. De prints zijn hip, hebben speciale thema’s en zorgen voor sfeer en gezelligheid op elke tafel.

 

Waar koop je leuk tafelzeil?

Wij hebben een website gevonden waar je als liefhebber van hip tafeltextiel helemaal los kunt gaan! Je koopt er niet alleen tafelzeil, maar ook plakfolie dat je op kasten of tafeltjes kunt plakken, kleurrijke vliegengordijnen en heel veel leuke cadeau artikelen. Qua zeil heb je wel keus uit meer dan 100 verschillende printjes. En van bekende merken hoor! We spotten bijvoorbeeld tafelkleden van Kitsch Kitchen en Blond Amsterdam. Dit wil toch iedereen op de keukentafel?!

De website waar wij het over hebben heet Presents@home. Hier kun je naast buitentafelkleden en kleden in vaste maten ook tafelzeil op maat bestellen. Maak niet de fout die sommige mensen door alleen het tafelblad op te meten. Natuurlijk moet je de afmetingen van je tafelblad weten om de juiste maat te kunnen bestellen. Maar je moet rekening houden met overhang. Je wilt namelijk niet dat je tafelzeil direct daar waar de tafel op houdt, ook op houdt. Tel bij je berekening dus circa 15 tot 20 cm extra zodat je kleed netjes over je blad heen valt.

 

Via het keuze menu op de website kun je de gewenste afmeting kiezen en zie je meteen wat dat jou gaat kosten. Wel zo duidelijk. Vervolgens kun je je bestelling direct afrekenen of eventueel nog even verder shoppen. Het kan de moeite waard zijn want als je op deze site voor 50 euro besteld, wordt je bestelling gratis bezorgd. Dat geldt voor alle Nederlandse klanten, maar ook voor alle Belgische klanten van Presentsathome.nl.

Tja en wat voor printjes en items vind je dan zoal, zul je je misschien afvragen. Vaak zie je prints met vlinders, vogels, mooie fleurige bloemen, Spaanse tegeltjes, druiven en ruitjes. Ook patroontjes met stippen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Er zal dus altijd wel een ontwerp zijn dat perfect bij jouw keuken, woonkamer of interieur past.

Naast dat tafelzeil dus sfeerverhogend is, heeft het nog een aantal voordelen. Een van de grote voordelen is dat het vlekken opvangt. Wordt er per ongeluk een glas ranja omgegooid? Dan heeft dat geen negatieve gevolgen voor de (houten) tafel. Het zeil vangt namelijk de drank op en beschermt de tafel tegen vlekken. Met een vochtig doekje veeg je in een handomdraai je tafelkleed weer schoon. Zeilen beschermen tafels ook tegen krassen of stoten. Logisch dat dan ook veel gezinnen met jonge kinderen kiezen voor deze optie. Wil jij ook een leuk tafelzeil op tafel bestellen? Ga dan naar Presentsathome.nl