All seasons spinning
Image default
Huishoudelijk

Op zoek naar een matras op maat? U slaagt op dekbedenmatras.nl

Bent u op zoek naar een matras op maat? U slaagt gegarandeerd op dekbedenmatras.nl! Dekbedenmatras.nl is de website waar u de beste matrassen op maat scoort voor een prikkie. Hetzelfde geldt natuurlijk voor onze matrassen!

Onze matrassen op maat

Op dekbedenmatras.nl vindt u een ruime collectie aan op maat gemaakte matrassen. Zo hebben wij een anti-allergisch dekbed ter beschikking en bijvoorbeeld dons (van 65% tot 100%), katoen, microvezel, synthetisch, et cetera. En al helemaal ideaal: op dekbedenmatras.nl kunt u tevens slagen voor – jawel – zomerdekbedden. Altijd nuttig voor als er dit jaar toch een hete zomer voor de deur staat. Zo kunt u zonder stress heerlijk slapen. U kunt geheel op maat een dekbed bij dekbedenmatras.nl verkrijgen.

Dekbedden

Naast matrassen kunt u bij dekbedenmatras.nl kwalitatieve dekbedden bemachtigen voor een scherpe prijs. Door middel van diverse technieken en verschillende materialen/grondstoffen worden matrassen geproduceerd. Er bestaan als voorbeeld matrassen van onder andere polyether, schuim en pocketvering. Kiest u voor polyether of (koud)schuim? Dan bieden wij van dekbedenmatras.nl u matrassen op maat aan. Vindt u het lastig om de juiste matras te bepalen? Niet getreurd, onze medewerkers schieten u te hulp waar nodig. 

Als u een matras zoekt, moet u rekening houden met uw gewicht, de bodem van het bed en uw persoonlijke voorkeuren. Valt uw keuze op een Medium Milos matras van 20 cm? Dan kan dit bijvoorbeeld een persoon tot 85kg prima ondersteunen.

Kiezen voor dekbedenmatras.nl

Interesse in een van onze matrassen op maat of dekbedden? Kiezen voor dekbedenmatras.nl is een goede keuze als u verlangt naar kwaliteit, professionaliteit en deugdelijkheid. Het mooie is dat u garantie krijgt op alle matrassen, bedbodems en dekbedden als er fout is gemaakt met materiaal- en fabrieksfouten. De gehele garantietermijn verschilt per artikel. Op de pagina van het artikel (product) zelf kunt u de garantietermijn bekijken. Op alle overige artikelen geldt de wettelijke garantietermijn van 12 maanden.

Mocht u nog enkele vragen of opmerkingen hebben over een van onze producten? Onze medewerkers helpen u graag verder wanneer u twijfelt over het artikel. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.