All seasons spinning
Image default
Huishoudelijk

Waarom kiezen voor biologische zeep?

Wat is biologische zeep?

We zien en horen het steeds vaker om ons heen. Biologische zeep producten. Op elk manier proberen we met z’n allen bewuster om te gaan met onze omgeving, het milieu en in grote zin ons planeet. Ecologisch , natuurlijk en biologisch zijn belangrijke steekwoorden binnen dit proces. Een eenvoudige stap die we als consumenten kunnen zetten is door bewuster om te gaan met schoonmaakmiddelen. Zo kun je bijvoorbeeld bewuster wassen met biologische zeep.

Biologische ( zeep ) producten zijn veel minder belastend voor onze planeet. Denk alleen maar aan alle cosmetica producten die gebaseerd zijn niet-natuurlijke bestandsdelen. Synthetische chemicaliën kunnen bodem en het water vervuilen en dat kan en hoeft niet. Biologische zeep kun je herkennen doordat deze op puur ambachtelijke wijze met de hand gemaakt wordt van uitsluitend honderd procent biologische grondstoffen.

Biologische zeep kopen kan nu ook online via de vernieuwde webshop van Klok. Klok is fabrikant van 100% ecologische schoonmaakmiddelen die vrij zijn van toegevoegde parfum , kleur- en geurstoffen. Deze producten zijn vooral geschikt voor mensen met huidaandoeningen of een overgevoelige huid. Maar, kiezen voor Klok wasproducten betekent ook een bewuste keuze voor het milieu. Ecologische schoonmaak producten zijn een stuk minder belastend voor het milieu, doordat deze beter oplossen in water en zodoende minder bijdragen aan algen vorming.

Verschil tussen vloeibaar en vaste natuurlijke zeep

Zeep komt in twee vormen, namelijk vast en vloeibaar. Welke zeep je fijner vindt, hangt af van je persoonlijke voorkeur. Wel is wassen met natuurlijke harde zeep iets beter voor de huid omdat het doorgaans een lagere ph waarde heeft.

De natuurlijke zeep van Klok bevat het Asthma Allergy Nordic-label en dat houdt in dat het product geen parfum bevat en dat er een kritische beoordeling van het recept is uitgevoerd. Producten met het Asthma Allergy Nordic-logo worden als gunstig beschouwd voor mensen die aan astma, allergie of andere gevoeligheid lijden en voor iedereen die producten met parfums en allergenen wil vermijden.

Schoonmaakmiddelen voor mensen met een chronische huidaandoening

Wist je dat al meer dan 1mln Nederlanders een chronische huidaandoening hebben? Dat betekent dat dit mensen zijn die gedurende een lange periode in hun leven in last hebben van verkleuring, schilfering of ontsteking van de huid, jeuk of haaruitval.

De producten van Klok zijn dus grotendeels veilig voor mensen met een huidaandoening en dat is erg prettig. Veel mensen schamen zich voor hun huidproblemen en dat is vervelend. Door gebruik te maken van de natuurlijke producten van Klok , kunnen mensen die hier last van hebben minder huidproblemen krijgen en hierdoor zich lekkerder in hun vel voelen. En daar zijn we trots op bij Klok!

Probeer het zelf met de Klokbox

Met de super voordelige Klokbox kun je de natuurlijke schoonmaakmiddelen van Klok zelf proberen. Voor maar €19,95 kun je de klokbox bestellen met een sample van elk product. Zo kun je zelf ook testen of het wat voor je is.

NIEUW zijn nu de Klok XXL waspoeder grootverpakking. Extra veel wasbeurten voor een extra scherpe voordeelprijs! Bestel je waspoeder online met gratis verzending.

 https://www.klok-eco.nl/