All seasons spinning
Image default
Beauty en verzorging

Definitief ontharen Utrecht verwijderd alles in 1 keer

Elke keer groeien je haren weer terug, binnen een paar uur voel je de eerste stoppels alweer ontstaan. Er is eigenlijk niets wat je er tegen kunt doen. Naast stoppels kan het ook zijn dat je een gevoelige huid hebt en je huid elke keer een rode uitslag achterlaat wanneer je jouw lichaam weer hebt ontzien van het aantal haren dat is gegroeid. Om deze ergernis voor eens en altijd uit je leven te bannen, kun je kiezen voor definitief ontharen Utrecht. 

Verwijderen

Definitief ontharen Utrecht geeft klanten de mogelijkheid haren op eigen gewenste plekken te laten verwijderen. Ongewenste haren worden verwijderd. Definitief ontharen Utrecht biedt mensen met zowel donkere als lichte haren de mogelijkheid om de periode van scheren en waxen geheel achter zich te laten en te genieten van de douche beurt zonder weer haren te moeten verwijderen. 

Methoden

Definitief ontharen Utrecht gebruikt verschillende methoden om de klant zo goed mogelijk te helpen. Afhankelijk van de soort haren van de klant wordt er een afweging gemaakt van welke methode gebruik wordt gemaakt. De methode IPL wordt vooral bij de mensen met donkere haren gebruikt. Bij de methode IPL worden er diverse lichtflitsen op de haartjes gezet waardoor de haartjes uiteindelijk verwijderd worden. Definitief ontharen Utrecht geeft aan dat door de warmte de het haarzakje van de desbetreffende haar vernietigd wordt, waardoor in de toekomst geen haar meer uit kan groeien. 

Lichte haren

Voor de mensen met lichte haren wordt er een andere methode gebruikt. Zij kunnen geen gebruik maken van de IPL methode, omdat zij een te laag pigment hiervoor hebben. Voor hen wordt er een lichtflits methode gebruikt met radiofrequentie. De trillingen zorgen ook voor de vernietiging van de haarzakjes, wat leidt tot een definitieve ontharing. Definitief ontharen Utrecht biedt dus mogelijkheden voor alle typen mensen met allemaal verschillende haartypen.