All seasons spinning
Image default
Beauty en verzorging

NIACINAMIDE ECHT GOED VOOR DE HUID

Acne wordt vooral veroorzaakt door ontstoken, verstopte poriën en komt meestal voor op de wangen, de kin, het voorhoofd en zelfs in de hals. Hoewel het gebruik van make-up ons helpt onze acne tot op zekere hoogte te camoufleren, zullen de meeste mensen het ermee eens zijn dat ze veel liever minder of zelfs helemaal geen make-up zouden dragen als dat mogelijk was. Het kan gênant zijn om je acne in het openbaar te verbergen, omdat je je constant zorgen maakt dat het door je make-up op je gezicht te zien is. Vitamine E woord veel gebruikt in koreaanse skincare en speelt een vitale rol in de algehele gezondheid van ons lichaam! Als antioxidant vernietigt het vrije radicalen die onze huid kunnen beschadigen. Deze vitamine wordt gebruikt voor de behandeling van droge huid, eczeem en andere huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie en donkere vlekken.

Als je vitamine E en korean skincare wilt gebruiken tegen acnelittekens, voeg dan een paar druppels vloeibare vitamine E olie toe aan je moisturizer of gezichtslotion en breng het ’s ochtends en ’s avonds aan. Als je van rimpels af wilt, gebruik dan vitamine E in je oogcrème zodat ze snel vervagen zonder operatie. Je kunt je eigen vitamine E olie maken door de capsule aan één kant te breken en de inhoud in een kommetje uit te knijpen, en het dan met een wattenstaafje op je gezicht aan te brengen. 

Vitamine E olie voor de behandeling van acne kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt het direct op de huid gebruiken om je huid egaler te maken en verdere schade te voorkomen. Het is ook geweldig voor degenen die gemakkelijk verbranden, dat is de reden waarom zo veel mensen gebruiken het als een zonnebrandcrème lotion om te helpen houden uw huid gehydrateerd en beschermd. Vitamine E is een krachtige antioxidant die helpt acne te bestrijden door de gifstoffen te neutraliseren die worden geproduceerd wanneer je lichaam nicotineproducten zoals sigaretten of sigaretten die teer en andere chemicaliën bevatten afbreekt. Bovenop al deze prachtige voordelen, zult u ook merken dat Vitamine E uw huid een natuurlijke gloed geeft die een gezonde huid opfleurt als niets anders.

https://kocosmo.nl/