All seasons spinning
Image default
Hobby en vrije tijd

DIY voor innovatieve opslagruimte

DIY voor innovatieve opslagruimte

De volgende ideeën zullen je allemaal helpen om zo snel mogelijk orde op zaken te stellen. Of je nu een grote woning of kleine woning hebt, blijf lezen, want deze tips zijn echte life changers. Mocht je alles al geprobeerd hebben, en schuift de moed je nu al in de schoenen, weet dan dat je jouw spullen ook extern op kan slaan. Of je nu zoekt naar opslagruimte Noordwijk of opslagruimte elders in Nederland, Oomen Opslag biedt een passende oplossing om jouw spullen veilig en efficiënt op te slaan.

Verborgen traplade

Een trap neemt vaak een grote ruimte in en is al behoorlijk functioneel. Toch kan je de trap beter benutten dan je denkt. Ben je een echte DIY freak? Bouw dan lades in je trap. Neem het aantal treden en tel uit je winst. Denk eens aan alle ruimte die je met deze oplossing kan benutten!

Muziekinstrument opbergen

Als je na het klussen aan je trap je hamer neerlegt om op een gitaar of banjo te tokkelen, weet je hoe lastig het kan zijn om deze op te bergen. En nee, hij past waarschijnlijk niet in je verborgen traplade. Vloerstandaards zijn prijzig en ze maken je instrument tot prooi voor nieuwsgierige kinderen, onvoorspelbare huisdieren en mensen die geen deuntje kunnen verdragen. Het is een beter idee om je instrumenten aan de muur te hangen, maar muurhangers voor instrumenten kosten minstens 20 euro. Wij hebben de oplossing! In plaats van naar de muziekwinkel te gaan, ga je naar het thuiscentrum. Kunststof gecoate haken houden de meeste instrumenten vast voor een fractie van de kosten en zijn net zo sterk.

Pallet opbergruimte

Als je groene handen hebt, weet je dat er veel tuingereedschappen met een lange steel bij komen kijken. Je weet waarschijnlijk ook hoe onaangenaam het is als je de schop of de hark nodig hebt en overal moet zoeken om ze te vinden. Alles wat je nodig hebt voor deze pallet-hack is een pallet (verrassend), een paar schroeven en een boor. Boor de pallet tegen je tuinhuis en je hebt een nieuwe plek voor je gereedschappen. Wanneer je geen pallets hebt liggen, niet getreurd! Ze zijn ze gemakkelijk gratis te krijgen want veel bedrijven geven ze gratis weg, mits je ze van te voren belt.

https://oomenopslag.nl/