All seasons spinning
Image default
Hobby en vrije tijd

Pure Fire step die je mond zal doen openvallen

Als elektrische steps Game of Thrones-personages waren… dan zijn de Inokim OXO alle drie de draken van Khaleesi.

WereldwijdDe Inokim OXO is een zeer populaire elektrische step , maar slechts een handvol vertrouwde winkels heeft het vaak op voorraad. De beste plaats om het te krijgen is meestal FluidFreeRide. Het biedt de laagste kosten van alle handelaren, zowel op de oorspronkelijke prijs als in verzendkosten. Voor de VS en Canada is verzending hoogstwaarschijnlijk gratis of erg goedkoop, en u ontvangt uw step binnen 3-5 werkdagen. Voor andere landen kunnen er verzendkosten in rekening worden gebracht en kan de levertijd langer zijn.Inhoud tonen

Overzicht

Dit is een volledige, volledige recensie, maar als je Als je haast hebt, is dit de TLDR.

De Inokim OXO is bijna een perfecte step.

Een echte high-end evergreen die aan alle kritische eisen voldoet: briljant ontwerp, ongeëvenaarde kwaliteit y, geweldig comfort, veel plezier, veilig en toch krachtig. De kracht, het bereik, de snelheid en de klim die je krijgt van deze overachiever zijn krankzinnig.

Het heeft heel weinig nadelen, en ze zijn allemaal vrijwel onbeduidend.

Al met al een geweldig premium model.

Verzending, garantie, retourneren

Als je de step via FluidFreeRide bestelt, is verzending gratis of erg goedkoop.

De retourperiode is 15 dagen, wat de standaard retourperiode van de winkel is. Het product moet ongebruikt zijn en de verzendkosten voor de retourzending moeten door de klant worden betaald.

De garantieperiode is 12 maanden en zodra de garantie verloopt, valt de step onder de levenslange serviceverplichting, die garandeert dat u 50% korting krijgt op de onderdelen- en arbeidskosten.

Het merk Inokim

Inokim, voorheen actief als Myway, is sinds 2009 een belangrijke speler in de scene van elektrische steps. visionair achter dit merk is de uitvinder, productontwerper en ontwikkelaar die ondernemer is geworden, Nimrod Sapir. Hij wint sinds 1994 design- en innovatieprijzen.

De missie van Inokim is een schonere, veiligere wereld door het verminderen van het autogebruik in stedelijke omgevingen.

Vrijwel elk jaar zonder uitzonderingen daargelaten, upgraden Inokim hun steps en brengen ze nieuwe, verbeterde versies uit.

De Inokim OXO is hun krachtigste step. Het is in veel opzichten een belangrijke upgrade van de oudere Inokim OX-versie.

Dit is een van de weinige stepmerken die echt internationaal is. Ze hebben kantoren en geautoriseerde dealers in meer dan 50 landen!

U kunt rekenen op een volledig jaar voor de meeste onderdelen, inclusief de batterij, ongeacht waar u bestelt. Veel dealers in het buitenland gebruiken ze ook als huur steps voor mensen die stepjes huren overwegen in grote steden.

Uitpakken en monteren

De Inokim OXO wordt geleverd in een grote doos met voldoende bescherming en sponsdemping.

Het volgende zit in het pakket:

  • step

  • oplader

  • Allen multikey

  • elastiekje voor het inklapmechanisme

  • achterspatbord en de benodigde onderdelen

  • handleiding

Het stuur is met de kabel met de stuurpen verbonden, maar je moet het zelf installeren. Om het te installeren, plaatst u het op zijn plaats en draait u het vast met de 4 mm inbussleutel van de multisleutel.

U moet ook het achterspatbord installeren met de 5 mm inbussleutel van de multisleutel.

 

https://nr1elektrischestep.nl/