All seasons spinning
Image default
Sport

Aquadiscs

In het water heb je het voordeel dat je vrij eenvoudig meerdere spiergroepen kan trainen. Wij verkopen de officiële hulpmiddelen om hiermee aan de slag te gaan. Een manier om onderwater te gaan sporten is met aquadiscs. Bovenwater zijn ze gemaakt van schuim en vrij licht van gewicht. Hierdoor hebben ze de neiging om te gaan drijven. Maar dit zorgt onderwater er weer voor dat je extra weerstand krijgt. Hierdoor kan je onderwater meerdere aquafitness oefeningen doen. Door de extra weerstand worden je spieren extra getraind en krijg je al snel het gewenste effect!

Verschillende onderdelen kunnen getraind worden met aquadiscs

Aquadiscs kunnen voor verschillende onderdelen en trainingen ingezet worden. Je kan de discs gebruiken voor krachttraining of voor het trainen van je balans. Onderwater krijg je te maken met nieuwe krachten en dit maakt het juist effectief om mee te trainen. Het is niet voor niets dat je tijdens een revalidatie je lichaam onderwater gaat trainen. De weerstand van het water heeft veel sneller het gewenste effect op je lichaam. Vooral in tegenstelling tot een standaard training. Met Aquadiscs kan je deze training aangaan en proberen je doelstellingen te halen. Samen kan je met Aquadiscs aan de slag gaan en beginnen met trainen.

Ga aan de slag met aquafitness en train je complete lichaam

Aquafitness is voor iedereen toegankelijk en op verschillende niveaus te beoefenen. Er zijn sporten die je kan beoefenen waarbij je gewoon een beetje gaat bewegen op muziek. Maar het is ook mogelijk om serieus bezig te zijn met krachtraining doormiddel van aquafitness. Door de invloeden van het water lukt het je om sneller te ontspannen en de juiste spieren te belasten. Voor je gevoel wordt je lichaam veel minder belast met aquafitness. Toch is de weerstand van het water 15 keer hoger dan op de grond. Dit heeft direct effect op je spieren! Met extra gewichten kan je ervoor zorgen dat je spieren helemaal verstevigd worden.

Ontdek de verschillende vormen van aquafitness

In onze webshop verkopen we verschillende accessoires die ingezet kunnen worden voor aquafitness. Het maakt hierbij niet uit wat je leeftijd of conditie is. Je kan hiermee aan de slag om je lichaam weer fit te krijgen. Op een leuke en vooral ontspannen manier kan je spieren gaan trainen en blijf je uiteindelijk gezond en fit. Aquafitness is voor elke leeftijd de oplossing als je sportief aan de slag wilt gaan! Ontdek de voordelen van aquafitness vandaag nog op onze website.