All seasons spinning
Image default
Sport

Medailles bestellen voor voetbaltoernooien en andere sportwedstrijden

We moeten in Nederland meer bewegen. Slechts de helft van de Nederlandse bevolking van 4 jaar en ouder sport regelmatig. Bedrijven en verenigingen proberen om meer mensen in beweging te krijgen door toernooien en bedrijfsevenementen te organiseren. De overheid doet vaak een duit in het zakje door subsidies voor sportevenementen te geven.

Sta jij op het punt om een sportevenement te organiseren of ben je al bezig? Dan heb je daar geschikte sportprijzen zoals voetbalmedailles of sportbekers voor nodig. Budgettrophy.com is een van de grootste leveranciers van sportprijzen in Nederland en is dé plek voor het bestellen van medailles en andere trofeeën voor tal van sporten.

Een uitgebreid aanbod aan sportbekers, hockey prijzen, voetbalmedailles en andere prijzen

Geschikte sportprijzen passen bij de sport die bedreven wordt en het soort evenement dat je organiseert. Bij voetbaltoernooi op een basisschool wil je ieder kind een leuke voetbalmedaille kunnen geven. Voor een bedrijfstoernooi kun je sportbekers bestellen die je het jaar daarop als wisseltrofee in kunt zetten. Sportverenigingen hebben sport specifieke prijzen zoals hockey medailles of bowling trofeeën nodig. Op Budgettrophy.com vind je het allemaal, en meer. Voor vrijwel iedere sport en ieder evenement zijn geschikte prijzen te vinden. En nog beter, je kunt alle prijzen zelf personaliseren!

Pas sportbekers en medailles aan voor jouw evenement

Via de website van Budgettrophy.com is het erg eenvoudig om sportbekers en medailles te personaliseren. Sport specifieke prijzen zoals hockey- en voetbalmedailles kun je voorzien van een persoonlijke boodschap en je kunt zelf een lint kiezen dat hier mooi bij past. Bij blanco sportbekers en medailles heb je zelfs nog meer mogelijkheden. Je kunt dan ook een afbeelding toevoegen die op de beker of aan de voorzijde van de medaille afgedrukt wordt. Kies een van de afbeeldingen uit het assortiment of voeg je eigen logo of bedrijfsnaam toe. Persoonlijke medailles en sportbekers bestellen wordt zo wel erg eenvoudig!

Ook voor tal van andere evenementen zit je goed bij Budgettrophy.com

Medailles en andere trofeeën associëren we meestal met sport. Maar dankzij de personalisatie mogelijkheden bij Budgettrophy.com ben je hier niet persé aan gebonden. Zo kun je met hetzelfde gemak medailles bestellen voor verjaardagen, vrijgezellenfeesten en andere evenementen zoals carnaval. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd even contact opnemen voor meer informatie. Kies voor veelzijdig, originaliteit en een snelle levering met Budgettrophy.com.

Related posts

5 gezondheidsvoordelen van squash | Quality Squash Stores

Wat doet een weerstandsband?

Keuring voor een triatlon