All seasons spinning
Image default
Sport

Met een ZAR boot maakt u nooit de verkeerde keuze!

Unieke RIB boten die zich onderscheiden door compacte buitenmaten tegenover grootse binnenruimte, bergruimte en vaareigenschappen. Alle RIB boten van ZAR Formenti hebben een uniek ontwerp en worden met de hand gebouwd van de meest duurzame materialen. Echt authentiek Italiaans vakmanschap van hoogstaande kwaliteit. ZAR Formenti heeft op het gebied van RIB boten niet alleen de beste vaareigenschappen, maar ook de beste binnenruimte en waterligging. Wat is een RIB boot? Wat is het verschil tussen een RIB en rubberboot? En waarom je, ongeacht het type boot, met een ZAR Formenti altijd goed zit? Simpel, er is voor iedere bootliefhebber en ieders wensen en ervaringen rondom varen een boot van ZAR Formenti beschikbaar!

Het verschil tussen een boot en een RIB boot
ZAR Formenti staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. Onder de beschikbare modellen is voor ieder wat wils. De rubberboten worden handmatig gebouwd met de meest duurzame materialen voor een optimale levensduur. Twijfelt u nog over een ZAR boot kopen? Dan is het goed om de verschillende modellen eens te verkennen en wat meer over een specifiek model te weten te komen. Weet u bijvoorbeeld wanneer van een RIB boot gesproken wordt? Een RIB boot is een soort rubberboot, maar toch ook net weer anders. Soms is het verschil niet eens zo goed zichtbaar, want meestal schuilt het verschil in de bodem van de boot. Denk dan ook niet aan de speelgoed rubberbootjes, maar aan oerdegelijke en zeer stevige rubberboten die ook veelvuldig door de politie en marine worden ingezet.

Stevig, krachtig en veilig varen een ZAR Mini boot
Een gewone rubberboot heeft meestal een zachte bodem, dus niet vervaardigd met extra vloerdelen die ook voor extra versteviging zorgen. Want net als een rubberboot is ook een RIB, dat staat voor Rigid Inflatable Boat, gevuld met lucht. Maar waar een rubberboot een onverharde bodem heeft, is dat bij een RIB wel verhard. Meestal door middel van polyester of aluminium. Het grote voordeel van een RIB is dus de degelijkheid en stevigheid, want ook de tubes en de romp van een RIB zijn doorgaans van een stuk steviger materiaal dan bij een rubberboot. Dat maakt een RIB meer geschikt voor hevigere (weers)omstandigheden op het water. Tel daar het comfort en verfijnde expertise van het merk ZAR Formenti bij op en u heeft een RIB van ongekende kwaliteit in vele opzichten. Een ZAR Mini boot kopen kan dus nooit echt een slechte zet zijn.

Voor iedereen is er wel een bepaald type ZAR Formenti verkrijgbaar
De sterke bodem maakt een ruim deck mogelijk. Deze boot blinkt uit in klasse en kwaliteit. Bij de ZAR 43 zijn er genoeg zitplaatsen voor 7 personen. Ideaal om met uw partner een avontuurlijk middagtochtje te maken. Deze luxe RIB boot staat bekend om haar wendbaarheid op het water en zal u onwaarschijnlijk veel vaarplezier opleveren. Een must have voor het hele gezin. Er zijn diverse opties beschikbaar voor deze kleine maar zeer luxe RIB boot. De ZAR 43 is dan ook geheel naar eigen wens samen te stellen. De boot beschikt over 2 aparte zonnedekken die bijna zo groot zijn als een tweepersoonsbed. De boot biedt veel bergruimte in grote bergkasten en verliest geen enkel moment haar hoogwaardige comfort. Tevens heeft het een complete nautische kampeertent met 2 kamers. De ZAR 43 biedt een leefruimte, bergruimte en veiligheid die zelfs traditionele RIB’s vaak moeilijk kunnen geven. Of u nu een boot zoekt om te waterskiën, een rustig weekendje op het water en zonnebaden op het zonnedek of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Voor iedereen is er wel een ZAR Formenti boot te vinden.