All seasons spinning
Image default
Mode en Kleding

Gave kleding die perfect bij je past

Bij deze professionele stylist in Amsterdam kunt u terecht met al uw vragen en problemen rondom kleding. Zij kan u helpen de leukste items te combineren en helpt u met het vinden van uw stijl. Het zou namelijk best kunnen dat u eigenlijk niet zo goed weet wat u nou leuk vindt. De stylist laat u verschillende dingen zien en gaat samen met u op zoek naar uw stijl. Na de afspraak loopt u weg met wat leuke kleding die u heeft uitgezocht met de stylist en weet u voortaan waar u op moet letten als u zelf kleding koopt. Door de tips voelt u zich een stuk zelfverzekerder in wat u aan heeft en kunt u in het vervolg zelf uw setjes samenstellen. Ook heeft ze grote kennis aan kleurgebruik.

De juiste kleur bij de juiste persoon

Kleuren doen namelijk erg veel voor onze uitstraling. De ene kleur laat uw ogen er misschien wel heel erg uit springen, terwijl de andere kleur uw huid heel flets maakt. Wanneer u grijs draagt komt u terughoudender over dan wanneer u felle kleuren draagt. Wist u dat kleuren ook bepalen wat wij onbewust uitstralen? Zo is rood de kleur van passie en symboliseert blauw vertrouwen en wijsheid.  Kleuren zeggen dus erg veel over ons en kunnen onze beste kanten nog beter naar voren laten komen.

Mooie stijl draagt bij aan uw zekerheid

Als je de kleding draagt waar je je fijn in voelt draagt dit natuurlijk ook bij aan je eigen zelfbeeld. Je kan met een heel andere kijk naar jezelf in de spiegel kijken en daarover ook een stuk positiever zijn. Dit voel je zelf maar dit is ook terug te zien in je uitstraling. Het kan een eye opener zijn in je eigen geluk en je kan alleen al door je eigen kledingstijl achter een hoop dingen komen die je in eerste instantie niet had gedacht. Een goede reden om een bezoekje te brengen aan Stylist Amsterdam. Dit levert hoe dan ook wat op.

 

Related posts

Hoe kan ik als bouwvakker een warme dag aangenamer maken?

De mooiste kleding voor mensen van alle leeftijden, zoals de jassen voor rolstoelgebruikers

Een polshorloge van goede kwaliteit