All seasons spinning
Image default
Mode en Kleding

Niet meer weg te denken als schoenenmerk

Toen je ze voor het eerst op straat zag, leek het maar een vreemde laars: de Ugg. Het was een beetje een plompe laars en er bovenuit stak wol. Het leek wel alsof mensen net bij de warme haard waren weggelopen met hun voetverwarmers nog aan hun voeten. En het Nederlandse natte weer leek geen goed idee voor de boots. Toch is deze laars een enorme hit geworden en inmiddels is het merk sterk gegroeid. Je vindt nu veel meer soorten schoenen, dan alleen dat initiële model waar de wol bovenuit stak. Wol voert nog steeds de boventoon, maar er is meer.

Andere Ugg modellen

Naast de – bij velen nog steeds favoriete – laars, zijn er nu ook schoenen die je naar je werk kunt dragen of waar je gemakkelijk een eindje op loopt. Er zijn sneakers en nette veterschoenen, die je niet meer doen denken aan het imago van de laars met wol waarop veel tieners rond dartelden. Voor dames kun je zelfs laarzen met een hak krijgen of een zomerse sleehak. Ook de enkellaarsjes staan altijd goed. Ze zijn voorzien van leuke en stoere details als gespen, die een schoen net iets stijlvoller maken. Voor kinderen zijn er mini-exemplaren van de Ugg te krijgen. De voetjes van je zoon of dochter blijven zo lekker warm.

Praktische binnenschoen voor de echte Hollandse winters

Ook aan de mens die binnen verblijft en iets aan de voeten wil, is gedacht. Je ziet heerlijk, warme pantoffels, met of zonder achterkant van de schoen. Hierdoor krijg je meer een slipperidee, in plaats van een hele slof waar je in moet stappen. De sloffen zijn weer voorzien van de warme wol, waarvan je soms aan de buitenkant een kleine rand ziet en andere keren is het in de pantoffel weg gewerkt.