All seasons spinning
Image default
Mode en Kleding

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

De bh’s zijn een must have voor iedere vrouw

 

Iedere vrouw draagt natuurlijk bijna een bh. Toch blijkt, dat de meeste vrouwen altijd kiezen voor dezelfde pasvorm. Ontzettend zonde, want er zijn zoveel meer mogelijkheden dan dat. Niet voor niets hebben we daarom een lijst je voor je samengesteld, met bh’s die een absolute must have zijn voor iedere vrouw. Uiteraard is het logisch dat niet iedere bh helemaal bij je past, aangezien bepaalde bh’s misschien wel niet iet wat ‘te’ zijn, maar neem gewoon eens rustig een kijkje en laat je vooral inspireren. Het kan namelijk heel goed zijn, dat je al een tijdje op zoek bent naar een bepaalde bh of elomi bikini en deze door middel van deze uitleg nu eindelijk weet te vinden.

 

Sport bh

 

De eerste bh in dit rijtje is misschien een ietwat vreemde, want laten we eerlijk zijn, wat moet je met een sport bh als je niet sport. Toch is dit absoluut een must have voor de meeste vrouwen. De reden is namelijk, dat buiten het sporten om, deze bh veel wordt gedragen tijdens het uitvoeren van huishoudelijke klusjes. Tijdens het huishouden ben je namelijk vaak zonder dat je het door hebt flink in beweging. Dan kunnen je borsten dus wel wat extra ondersteuning gebruiken. Door het dragen van een freya sport bh, zal je al snel merken dat je borsten je ineens tijdens het poetsen van bijvoorbeeld de plinten niet meer in de weg zitten.

 

Zwangerschaps bh

 

Ook deze bh is enkel geschikt voor vrouwen die zich aangesproken voelen. Toch zijn er doorgaans een stuk meer vrouwen zwanger dan je aanvankelijk zult denken. De reden waarom deze bh voor vrouwen die zwanger zijn een must have is, is omdat ze je borsten kunnen ontzien. Wanneer je net zwanger bent, gebeurt er natuurlijk het nodige met en in je lichaam. Eén van die dingen is het groeien van je borsten. Ze worden een stuk gevoeliger en je kunt er werkelijk waar niets aan hebben. 

 

Zelf traplopen kan al een flinke uitdaging zijn, laat staan stofzuigen, dweilen of andere huishoudelijke klusjes. Door het dragen van een zwangerschaps bh, worden je borsten extra ondersteunt, waardoor het een stuk minder gevoelig wordt. Daarnaast is deze bh gemaakt van een zachte elastische stof, zodat deze ook nog eens kan meegroeien met borsten.

 

Push up

 

De laatste in deze rij, dat is de push up bh. Voor velen een absolute aanrader, vooral wanneer jij je borsten wat extra volume wilt geven. Let er wel op, dat je kiest voor een goede maat, want anders kan het met een strak shirt nogal apart ogen.

 

Related posts

Niet meer weg te denken als schoenenmerk

Geen miskopen met kelding? Is een kleuranalyse de oplossing?

Hier kunt u de bekende Robell-broeken in de lijn Marie kopen