All seasons spinning
Image default
Aanbiedingen

Ga je voor office 365 of liever voor microsoft office 2019/2021

Maakt u nog geen gebruik van software in de cloud? Dan laat u een geweldige kans liggen. Wanneer u daarentegen kiest voor software in de cloud, kunt u genieten van alle voordelen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u vanuit de cloud gaat werken met Microsoft 365.

Het systeem heette voorheen Microsoft Office 365, maar de naam is onlangs veranderd. De officiële naam is “Microsoft 365”, dat bestaat uit verschillende producten. Wij willen u graag meer vertellen over deze diensten en de manier waarop Microsoft 365 werkt.

Veelomvattende online dienst

Microsoft 365 kunt u het beste zien als een complete online dienst. Een uitgebreide online dienst waarvoor je geen office 2019 pro licentie hoeft aan te schaffen. Nee, als je Microsoft 365 gebruikt, krijg je toegang tot allerlei apps. Daaronder valt een scala aan Microsoft applicaties. Microsoft:

Microsoft Teams Microsoft Teams: met behulp van deze dienst is het mogelijk om effectief samen te werken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je collega’s te videobellen, met ze te chatten of zelfs online te vergaderen. Welk (mobiel) apparaat je ook gebruikt, je kunt Microsoft Teams gebruiken.

Microsoft Lync Microsoft Lync is een andere webgebaseerde dienst waarmee mensen met elkaar in contact kunnen komen. Met deze dienst kunt u ook videochatten en chatten.

Microsoft Exchange: dit is een uitwisselingsdienst waarmee u verbinding kunt maken met Microsoft Outlook. Zodra u verbinding hebt gemaakt, kunt u Microsoft Exchange gebruiken in plaats van een e-mailtoepassing. Het is ook mogelijk om deze dienst te gebruiken om een agenda te maken, contacten op te slaan en taken te maken. Als uw collega’s deze dienst ook gebruiken, is het mogelijk om taken en informatie te delen.

Microsoft Sharepoint: Met deze dienst is het mogelijk om informatie intern te delen. Denk hierbij aan Google Spreadsheets, Excel bestanden en Word documenten. Een groot voordeel is de mogelijkheid om uw klanten toegang te geven tot deze dienst.

Voordelen van werken in de cloud

Zoals u in de voorgaande paragrafen heeft kunnen lezen, heeft Microsoft 365 vele voordelen. Volgens de naam kunt u gebruik maken van de dienst voor alle 365 dagen van het jaar. Maar, wat is nu specifiek het voordeel van werken in de cloud met Microsoft 365? Het is een geweldige manier om een verscheidenheid aan voordelen te behalen. Koop office koop office eenvoudig online wanneer je liever een offline pakket hebt.

Een van de belangrijkste voordelen is dat u altijd beschikt over alle gegevens die u nodig hebt. De gegevens die in de cloud staan, kunt u benaderen via uw tablet of smartphone. Dit is niet alleen voor uzelf, maar ook voor al uw collega’s. Dankzij cloudtechnologie kan iedereen efficiënt communiceren en samenwerken.

Het is ook belangrijk dat u verzekerd bent van de gewenste veiligheid. U hoeft zich nergens zorgen over te maken en u kunt gebruik maken van alle bovengenoemde diensten.

https://www.besteloffice.nl/