All seasons spinning
Image default
Internet

Hoe kan ik een WordPress-website maken? Het juiste thema kiezen

Hoe wordpress website maken? Dit is de vraag van een miljoen dollar, hebben de meeste webmasters. WordPress is een van de gemakkelijkste platforms om websites te bouwen en te publiceren. Nadat u WordPress op uw server heeft gedownload en geïnstalleerd, zijn er slechts twee hoofdonderdelen van het proces: bepalen welk thema u op uw site wilt hebben en het installeren van de sjabloon.

Laten we die twee stappen eens nader bekijken. In dit artikel bespreken we hoe u kunt beslissen welk thema u wilt dat uw site heeft en hoe u de sjabloon kunt installeren. 

Eerst moet u beslissen welk thema u wilt dat uw site heeft. Er zijn duizenden en duizenden verschillende thema’s beschikbaar. Sommige thema’s zijn gratis en sommige hebben geen prijs. In dit artikel bespreken we de populaire gratis thema’s. 

Een van de nadelen van het gebruik van gratis thema’s is dat ze een beperkte reikwijdte hebben.

 

Bij veel gratis thema’s kunnen bijvoorbeeld slechts enkele schermen worden weergegeven of een bepaald aantal “velden” worden ingevuld. Mogelijk hebben ze ook “aanpassingen” beschikbaar, dit zijn slechts extra’s die geen deel uitmaken van het standaardpakket. Het aantal aanpassingsopties dat voor u beschikbaar is, is echter veel groter dan wat u op elke betaalde site aantreft. Het is ook een stuk eenvoudiger om deze thema’s te vinden en te installeren. 

Dus, wat moet je doen als je verder wilt gaan dan een gratis basisthema? Er zijn eigenlijk verschillende dingen die u kunt doen om uw site aan te passen. Als u een statische site bouwt, kunt u overwegen om een premiumthema te bouwen. Premiumthema’s bieden veel van de standaardfuncties van een gratis thema en zijn veel gemakkelijker te gebruiken in het sjabloonproces. 

Als u echter een e-commercesite of een online winkel bouwt, wilt u misschien een premium-thema proberen.

Dit zorgt voor een nog hoger aanpassingsniveau, omdat u uw bedrijfslogo kunt opnemen en zelfs een winkelwagentje op de site kunt laten bouwen. Veel premiumthema’s bevatten ook een ingebouwd e-mailsysteem en een manier om klanten met creditcards op uw site te laten kopen. Hiermee kunt u een veilige, veilige site bouwen die de informatie van uw kopers opslaat zonder dat ze deze op een andere manier hoeven weg te geven. 

Zoals u kunt zien, zijn er verschillende manieren om een WordPress-website te bouwen. U zou uw opties moeten kunnen beperken tot het type site dat u wilt en hoe u wilt dat deze eruitziet. Zodra u dit heeft beperkt, kunt u beginnen met het onderzoeken van uw verschillende opties om de juiste voor u te vinden. Er zijn veel geweldige tutorials beschikbaar om u het proces van het bouwen van een WordPress-website te leren, evenals stapsgewijze handleidingen voor het opzetten van uw nieuwe site. U hoeft geen computernerd te zijn om erachter te komen hoe u een WordPress-website kunt bouwen, en u hoeft geen geld uit te geven om aan de slag te gaan.

Klik hier EIGEN-DOMEIN