All seasons spinning
Image default
Internet

Engineering in Hengelo en Enschede (Twente)

Specialist in engineering….uit Twente

Met een passie voor maatwerk engineering werkt Twin-Tech engineeringsbureau aan geweldige projecten voor opdrachtgevers uit binnen en buitenland. Wij zijn ene jong en gedreven team van ingenieurs dat gebruik maakt van de nieuwste technieken en 3D engineering software om ook uw vraagstuk deskundig en professionel op te lossen met een oplossing op maat.

Waarom 3D engineering en technisch tekenen

Ook op het gebied van 3D engineering en technisch tekenen kan een ingenieursbureau van grote waarde zijn. Zowel 3D engineering als technisch ontwerpen zijn belangrijke onderdelen van het ontwerpproces dat gepaard gaat met het creëren van klant specifieke machines.

Tijdens dit proces wordt het concept van de machine, aan de hand van de tekeningen en 3D CAD modellen, steeds meer verfijnd totdat het definitieve concept ontstaat. Dit design vormt het fundament voor de realisatie van de daadwerkelijke machine. Het is dan ook van groot belang dat dit onderdeel van het proces optimaal wordt uitgevoerd.

Engineering project met 25% winst in cyclustijd

In onderstaande animatie kunnen we een mooie project aan u laten zien. Deze post ging over een portaal met twee volledig geautomatiseerde bovenloopkranen als onderdeel van een Aircrete Europe productielijn upgrade.

De eerste kraan verwijdert de zogenoemde bovenkorst waarna de tweede kraan de rekken met betonblokken opstapelt op “bogies” voor de vervolg stappen in het productieproces. Met de upgrade kan de klant ruim 25% procent winnen op de cyclustijd waardoor de output van de fabriek aanzienlijk toeneemt. Van eerste conceptschets tot installatie.Specialist in RVS machinebouw voor voedingsindustrie

Ook voor specifieke branches ontwikkelt Twin-Tech machines die moeten voldoen aan strikte voorwaarden. Zo ook voor de voedingsindustrie waarbij de mate van steriel en hygiëne van belang zijn voor het onderhoud. RVS machinebouw kan hierbij helpen zodat we belangrijke voorwaarden (wet- en regelgeving) bij het ontwerpen en ontwikkelen van bijvoorbeeld verpakkingsmachines, snijmachines en vulmachines in acht kunnen nemen.

Wij hebben ook ervaring in het ontwikkelen van ballenrolmachines, die veelal toegepast worden in de vleesindustrie. Tot slot kunt u bij ons terecht voor bag-sealing machines, die frequent ingezet worden voor het verpakken verscheidene soorten producten.

Uw partner in ontwikkeling van nieuwe machines

Heeft u behoefte aan een partner bij de ontwikkeling en engineering van nieuwe machines of productielijnen? Wij zijn ervaren in de bouw en ontwikkeling van machines op maat en ondersteunen u graag met:

👉🏻Conceptstudies voor automatisering
👉🏻Ontwikkelen en ontwerpen van machines
👉🏻Procesoptimalisaties
👉🏻Engineering van machines en productielijnen
👉🏻Simulaties en sterkte berekeningen
👉🏻3D Animaties
👉🏻Tekeningpakketten voor uitbesteding en productie
👉🏻Bouwen en testen van de machines
👉🏻Projectmanagement & realisatie

Ook zijn onze thuiswerkplekken zodanig ingericht dat we u op veilige afstand van dienst kunnen zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact op via +31 (0) 53 – 760 1980 of via info@twin-tech.nl.

 

 

https://www.twin-tech.nl/