All seasons spinning
Image default
Woningen

MC cilinder: de slotenspecialist voor optimale veiligheid

Veiligheid is de afgelopen decennia voor veel mensen een steeds belangrijker onderwerp geworden. De maatschappij is namelijk voortdurend in ontwikkeling. En dat geldt dus ook voor inbrekers: ook zij zitten niet stil. Voortdurend weten criminelen nieuwe manieren te vinden om in te breken bij ondernemers en in woningen. Om die reden zijn goedgekeurde en gecertificeerde veiligheidssloten en cilindersloten, voordelig verkrijgbaar bij M&C Cilinder, eigenlijk onmisbaar voor elk huishouden en voor moderne ondernemingen. Maar wat zijn cilindersloten precies voor sloten? Wat bieden deze sloten wat ouders slotsystemen niet konden bieden? In dit artikel les je waarom cilindersloten van M&C zo geliefd zijn onder mensen die veilig willen kunnen wonen en werken.

Cilindersloten ofwel veiligheidssloten: een definitie

Veiligheidssloten met een SKG 3-keurmerk worden ook wel cilindersloten genoemd. Het gaat hierbij om sloten die, anders dan de eerst SKG 2-uitvoering, aanzienlijk beter tegen inbraak bestand zijn. Dee nieuwe generatie sloten van M&C Cilinder vallen op, doordat ze inbrekers niet zoals voorheen minder dan een minuut tegenhielden, maar veel langer. Wie besluit om een goed veiligheidsslot van het keurmerk SKG 3 te kopen, stopt vandalen en dieven minstens vijf minuten af. En dat is voor veel inbrekers te lang en biedt ook tijd om zelf in actie te komen.

Waarom deze SKG 3-sloten zo betrouwbaar zijn

Typerend voor de SKG 3-systemen is dat deze sloten een stevige rug hebben van gehad metaal. Dit maakt het voor mensen met foute bedoelingen heel lastig om in het slot te boren om zo de kern eruit te halen. Verder zijn deze hedendaagse sloten enorm sterk, doordat ze voorzien zijn van 1, 3 of zelfs 5 stevige metalen pinnen. Die maken inbreken vrijwel onmogelijk!

Wil je meer weten over onze sloten en maatwerk oplossingen?

Ga ook voor het beste van best als het om sloten en beveiliging van je woning of bedrijfsvestiging gaat. M&C cilindersloten zijn onmisbaar om de toegangsdeuren, achterdeuren en luiken van jouw vastgoed optimaal te beveiligen. Neem gerust een kijkje op onze website, blader door ons assortiment en laat je verrassen. Een offerte opvragen kan altijd en ook zijn we graag bereid om jouw vragen te beantwoorden, zodat je een goede keuze kunt maken.

https://mc-cilinder.nl/