All seasons spinning
Image default
Woning en Tuin

Net verhuist en je wilt je huis minder saai maken als schilders wassenaar?

Net verhuist en je wilt je huis minder saai maken als schilders wassenaar?

Je bent net verhuist van je oude huis naar dit nieuw mooi huis wat van alles en nog wat heeft, het mist alleen iets zeer belangrijks: Het ziet er een beetje saai uit! Dit is niet verbazend, elk huis ziet er wat saaier uit in het begin, maar na een jaar is er zeer waarschijnlijk een groot verschil. Laten we beginnen met het schilderen van de muren, dit kan je zelf doen maar je kan het ook laten doen door bijvoorbeeld schilders wassenaar, je kan ze inhuren als je zelf niet weet hoe je het moet doen of niet genoeg tijd hebt om je muren te schilderen.

 

Kleuren die bij elkaar passen

Hoewel het simpel klinkt, het kiezen van een kleur voor je huis is het veel moeilijker dan je denkt. Je moet in de toekomst kunnen kijken om zo te weten of de kleur die je gaat kiezen er heel mooi uit zou zien, en zelfs als je het goed hebt ingebeeld kan het toch anders zijn door kleine verschillen in het licht of in de verf wat onmogelijk zou zijn om te simuleren. Het is dus het beste om na te denken wat voor kleuren bij alles zou passen, denk aan je meubels die allerlei verschillende kleuren hebben. Wat zou er bij passen?

 

Het belang van een kleurig huis

Je kan ook besluiten om je muren niet te laten verven, maar veel mensen die dat doen vinden het na een tijdje jammer dat ze het niet hebben gedaan en hebben minder tijd om het juist wel te doen. Waarom vinden deze mensen het jammer? We denken er niet elke dag naar, maar kleur is erg belangrijk voor onze stemmingen. Elke dag een grauw huis, tuin en meubels maakt het wat saaier uit zien. Dit is een grote reden waarom we zwart witte TV shows van vroeger nu minder interessant vinden, omdat we nu alleen maar kleur overal hebben.

https://www.mgcdejong.nl/