All seasons spinning
Image default
Toerisme

Reisverzekering vergelijken Turkije: let hier op

Reisverzekering vergelijken Turkije

Met 4.500 mijl kust en ongeveer 450 Blauwe Vlag-stranden, evenals de oude en prachtige stad Istanbul, trekt Turkije elk jaar ongeveer 3 miljoen Britten aan. Voordat je naar deze prachtige vakantiebestemming vertrekt, moet je dit weten over de reisverzekering in Turkije.

Heb ik een reisverzekering nodig voor Turkije?

Het is niet verplicht, maar het is een slimme zet – en een reisverzekering voor Turkije is vooral belangrijk omdat jouw EHIC/GHIC-kaart daar niet geldig is, wat betekent dat u geen gratis medische behandeling kunt krijgen. Zonder reisverzekering kan een ongeval of ziekte u een zeer hoge rekening bezorgen.Vergeet bij het uitkiezen, geen reisverzekering te vergelijken met elkaar. 

Over het algemeen zijn de misdaadcijfers laag in Turkije, maar in de belangrijkste toeristische gebieden van Istanbul moet u zeker uitkijken voor straatroof en zakkenrollerij. Het hebben van een verzekering voor jouw persoonlijke bezittingen en reisgeld kan voorkomen dat jouw vakantie verpest wordt. Controleer nogmaals of jouw reisverzekering naar Turkije ook ambulances en nood vluchten naar huis omvat.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van mijn reisverzekering voor Turkije?

Het gaat niet alleen om een ​​goedkope reisverzekering naar Turkije. Je moet de dekking vinden die bij jouw situatie past.

  • Turkije is geweldig voor avontuurlijke sporten – kajakken op zee, wildwatervaren, duiken en zelfs skiën. Het heeft ook 22 Blauwe Vlag-jachthavens. U moet ervoor zorgen dat jouw reisverzekering voor Turkije alle activiteiten dekt die u zou kunnen doen. Kijk voor aanvullende verzekeringen zoals een watersport reisverzekering , extreme sporten reisverzekering of wintersport reisverzekering.

    Er zijn bepaalde risico’s  aan reizen in Turkije. Hoewel het niet leuk is om over na te denken, en je zult over het algemeen heel veilig zijn, vinden er in het land wel degelijk terroristische aanslagen plaats. Houd rekening met de uitsluitingen van jouw polis – niet bij elke polis wordt een volledige terrorismedekking aangeboden. Vergeet niet om  het buitenlandse reisadvies van de regering voor Turkije te controleren voordat u vertrekt.

    Je moet rekening houden met alle basisprincipes  bij het kopen van een goedkope reisverzekering voor Turkije, bijvoorbeeld limieten voor verlies van bagage, dekking voor dure gadgets zoals jouw laptop of tablet en limieten voor annuleringen. Wanneer u een  reisverzekering voor Turkije bij ons vergelijkt, laten we u de hoogtepunten van elke polis zien en geven we u een link naar de volledige polisdocumenten zodat u de details kunt controleren.

Heb ik een visum nodig voor Turkije?

Vanaf 2 maart 2020 hebben Britse reizigers geen visum meer nodig voor bezoeken aan Turkije, zolang ze niet langer zijn dan 90 dagen, binnen een periode van 180 dagen.

Voordat je op vakantie gaat: vergeet geen reisverzekering voor Turkije te vergelijken!

http://vergelijkenvanreisverzekeringen.nl