All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Relaxed en super snel je auto theorie halen bij 123 Theorie

Een theoriecursus Den Haag van hoge kwaliteit, waarbij de kans dat je in één slaagt groot is. Als je nu denkt “dat wil ik!”, dan zit je goed bij 123 Theorie. De opzet van deze auto theorie cursus is even eenvoudig als efficiënt.  De hele training, inclusief het officiële CBR-examen, vindt plaats op één dag. Stel je het volgende voor. Je staat vroeg op en gaat naar de 123 locatie bij jou in de buurt. Daar wordt je welkom geheten door het docententeam met een heerlijke kop koffie of thee. Zodra alle cursisten zich hebben gemeld, starten de lessen. Met behulp van foto’s en filmpjes worden de belangrijkste verkeersregels uitgelegd. Inderdaad alleen de belangrijkste. Achtergrondinfo en bijkomende zaken worden overgeslagen. Het gaat erom dat jij de essentie snapt en kunt toepassen. Overtollige kennis zit alleen maar in de weg, toch? Naast uitleg ga je ook actief aan de slag met echte examenvragen. Alleen en samen met medeleerlingen, want van elkaar leren is leuk en zinvol. 
Deze gezellige, leerzame ochtend wordt afgesloten met een overheerlijke lunch en daar hoef je niet extra voor te betalen. 

Theorie en praktijkexamen

In de middag worden jullie allemaal naar het CBR gebracht. Voor iedereen is daar een examenplek gereserveerd. We gaan ervan uit -en die kans is heel groot- dat je in één keer slaagt. Een vraag die dan meteen opkomt is: hoe lang is autotheorie geldig? Vanaf de dag dat jij in het bezit bent van het theoriecertificaat, is het 1,5 jaar geldig. Je hebt dus anderhalf jaar de tijd om rijlessen te nemen én het praktijkexamen te doen. Zorg dat je deze periode goed in de gaten houdt. Het CBR is streng: zonder een geldig theoriecertificaat mag je niet afrijden. Ook heel belangrijk is het dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt naar het CBR: een geldige ID-kaart of een geldig paspoort. Kun je een van de twee niet laten zien, dan mag je geen theorie examen doen. Let op: noodpaspoorten wordt niet geaccepteerd door het CBR.

 

https://www.123-theorie.nl