All seasons spinning
Image default
Eten en drinken

Aminozuren en eiwitten

Wat zijn aminozuren?

Het menselijk lichaam bestaat voor 20 procent uit proteïnen. Proteïnen, ook wel eiwitten genoemd spelen een sleutelrol in bijna alle biologische processen. En proteïnen bestaan weer uit aminozuren. Aminozuren zijn de bouwstenen van proteïnen. Deze amino’s staan er om bekend dat ze direct invloed hebben op de volgende prestaties:

  • Fitness (sport)
  • Energieniveau
  • Spier- en vetverhouding
  • Snelheid van spierherstel na inspanning
  • Ons humeur

Daarom hebben we bij Off-Limit aminozuren opgenomen in ons assortiment. De welbekende BCAA’s.

Wat zijn BCAA’s dan?

BCAA is de afkorting voor Branches Chain Amino Acids en dit zijn de belangrijkste bestanddelen van spiereiwitten. Het zijn essentiële aminozuren die de afbraak van spieren tegengaan. Het helpt de maximale opbouw van spiereiwitten door na de training of tijdens de training een drankje met BCAA poeder te drinken. En dat is weer goed voor de spiermassa van het lichaam. Bij Off-Limit verkopen we BCAA poeder met de smaak van framboos. Het is een heerlijk drankje met een zoete smaak dat tijdens de training het uithoudingsvermogen al een boost geeft.

Eiwitpoeder kopen bij Off-Limit

Iedereen die veel sport heeft extra eiwit nodig. Tijdens het trainen treedt er namelijk beschadiging op in het spierweefsel. Dit moet weer “gemaakt” worden! Eiwitten zijn daarom belangrijk voor het herstel en tegelijkertijd voor de opbouw van het spierweefsel. En dat is ook precies wat je wilt! Eiwitpoeder kopen heeft daarom veel voordelen. Bij Off-Limit verkopen we whey eiwitten in de smaken vanille en aardbei. Van deze eiwitshakes hoef je geen chemische smaak te verwachten, maar verwacht een unieke smaakbeleving. De eiwitpoeders zijn goed te mixen met water en melk en geven jou de eiwitten die je nodig hebt. Tip: neem een shake bij het wakker worden en na de training. Dat zijn momenten dat je lichaam de eiwitten hard nodig heeft. Bekijk maar op off-limit.nl.

https://www.off-limit.nl/