All seasons spinning
Image default
Eten en drinken

Kaas bestellen voor iedere gelegenheid!

Heerlijke kaas lusten we allemaal wel op zijn tijd, of het nu op brood of bij de borrel is. Kaas bestellen op internet is dan altijd een goed idee, want dan valt er veel te kiezen! Je kunt bij het kaas bestellen het gewicht aangeven en dan wordt de kaas direct vers gesneden, vacuüm verpakt en verzonden, waardoor de verse smaak en kwaliteit behouden blijft. Ideaal als je lekkere kaas wilt eten, maar weinig tijd hebt om naar de fysieke kaasboer te gaan!

Kaas voor de boterham

Wil je kaas bestellen om op de boterham te eten? Dan is Goudse kaas een populaire optie. Deze kaassoort is inmiddels ook wereldberoemd in binnen- en buitenland! Je hebt dan de keuze uit bijvoorbeeld jong, belegen, extra belegen of oud. Daarnaast zijn er ook Goudse kazen met toevoegingen zoals komijn voor een extra smaakvolle sensatie. Verder is kaas van de boerderij ook heerlijk op brood. Deze wordt bereid met rauwe melk en krijgt op die manier een unieke smaak. Boerderijkaas komt ook met verschillende toevoegingen zoals fenegriek, truffel, sambal of andere kruiden. Probeer dus gerust een aantal soorten om te kijken welke kaas het beste bij jou past!

Kaas bestellen voor kaasplankje

Ga je kaas bestellen voor de borrel en om een kaasplankje mee te maken? Ook dan valt er veel te kiezen. Heb je niet veel verstand van kaas, dan kun je vaak een samengesteld kaaspakket bestellen. Deze is door de kaasboer zorgvuldig samengesteld en bevat veel variatie kaas, eventueel met lekkere nootjes, dips en worstjes erbij. Het voordeel van zo’n kant-en-klaar pakket is dat je niet meer zelf hoeft na te denken en er altijd lekkere kaasjes voor iedereen bij zit. Ook is het een leuke manier om diverse kaasjes te proeven en te kijken welke je het lekkerst vindt.

Heb je al een aantal favoriete borrelkaasjes en eet je graag bepaalde soorten kaas bij de borrel? Dan kun je natuurlijk ook zelf diverse kazen bestellen. Denk dus bijvoorbeeld aan Franse blauwschimmel kaasjes, truffelkaas, kaas met karamelkorst of misschien een lekkere geitenkaas met honing. Vergeet een borrelplank niet af te maken met een drankje en het is weer heerlijk genieten geblazen!