All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Van chique tot landelijke naamplaatjes. U vindt ze op naambordkopen.nl

Heeft u een nieuwe woning en wilt u een naambord kopen? Dan is het slim om eens een kijkje te nemen op naambordkopen.nl. Deze worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Hier vindt u naast diverse soorten naambordjes ook naamplaatjes, uithangborden en huisnummers. Ook kunt u kiezen uit diverse materialen zoals: emaille, glas, hout, kunststof, leisteen, messing, perspex, plexiglas en RVS. Bij veel naambordjes kunt u zelf de tekst bepalen en heeft u keuze uit verschillende lettertypes.

Chique naamplaatjes

Zoekt u een naamplaat met een chique uitstraling? Dan is een messing naamplaat zeer geschikt. Het messingnaambordje is in de kleur goud of brons te bestellen. Deze naamborden worden handmatig gegoten door echte vakmensen. Messing bestaat uit een legering van zink en koper. Door de combinatie van deze twee metalen is het harder geworden. Door deze hardheid is het mogelijk dat de tekst erin gegraveerd wordt. Na het graveren wordt de tekst er zwart in gelakt. Daarna wordt het messing naambordje nog voorzien van een extra laklaag waardoor het bordje langer meegaat. Het bevestigingsmateriaal wordt standaard bij het messing naambordje meegeleverd.

Landelijke naamplaatjes

Heeft u een boerderij of manege? Of houdt u van een landelijke stijl? Dan zijn cottage naambordjes een echte aanrader. Deze houten naamplaatjes worden handmatig vervaardigd. U heeft de keuze uit de volgende kleurcombinaties: wit-zwart, zwart-wit, zwart-goud, blauw-wit en groen-crème. De tekst wordt op het bordje geschilderd. Naast een cottage naamplaatje met alleen maar tekst  kunt u ook kiezen voor cottage naamplaten met afbeelding. De modellen zijn gelijk aan de naamplaten met tekst, alleen kunt u bij deze categorie kiezen uit 26 afbeeldingen die het naambordje nog meer sfeer geven. De cottage naamborden worden in Engeland vervaardigd met kwalitatief hout. De afbeelding wordt er met de hand opgeschilderd.

Op alle naamborden heeft u 1 jaar garantie. Veel naambordjes kunnen binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd worden. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze stellen via het contactformulier.

https://naambordkopen.nl