All seasons spinning
Image default
Dienstverlening

Ziggo bellen? Bel de Klantenservicetelefoon!

Maak gebruik van de Klantenservicetelefoon als je wilt bellen met een klantenservice. Super snel en makkelijk kom je door ons bij de juiste keuze, persoon of afdeling. Wil je graag bellen met Ziggo? Bel dan het nummer 0906-1850 en je krijgt meteen een helpdesk medewerker aan de telefoon. Wij zorgen ervoor dat je vervolgens iemand aan de telefoon krijgt die jou kan helpen met jouw vraag, klacht of melding. Wij weten precies bij welke afdeling of persoon je moet zijn omdat we het keuzemenu van de klantenservice van Ziggo helemaal voor je uit hebben gewerkt. Dit is super makkelijk en scheelt je een hoop tijd!

Alles in 1 provider Ziggo

Ziggo is een alles in 1 provider en in Nederland een van de grootste kabelaanbieder. Vodafone is sinds een tijdje de partner geworden van Ziggo. Door de samenwerking tussen deze twee grote bedrijven profiteer je van leuke kortingen en gunstige abonnementen. Zo kan je bij Ziggo het voordelige Alles in 1 pakket afsluiten, met daarin:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen
  • Mobiel bellen (van Vodafone)

Profiteer van de gunstig geprijsde pakketten en van het gemak dat alles via dezelfde provider loopt!

Ook voor Telfort bel je de Klantenservicetelefoon

De Klantenservicetelefoon helpt je op een prettige manier op weg. Van alle grote bedrijven in Nederland hebben wij de telefoonnummers van de klantenservices. En weten we precies hoe we je op weg moeten helpen zodat je snel bij de juiste persoon je vraag kan stellen. Voor de Telfort klantenservice kan je ook bellen met de Klantenservicetelefoon. Wij hebben alles al helemaal uitgezocht voor je.

Klantenservice menu

Een klantenservice menu kan soms best ingewikkeld zijn. Je moet het juiste nummer in het keuzemenu kiezen. Welk nummer je moet kiezen is afhankelijk van je vraag of klacht. Het komt vaak voor dat het verkeerde nummer gekozen wordt omdat het bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk was. Hierdoor kom je met een omweg pas bij de juiste servicemedewerker terecht en sta je vaak lang in de wacht. Door ons is deze omweg niet meer nodig! Wij helpen je en zorgen ervoor dat je direct de juiste klantenservice medewerker aan de telefoon krijgt.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/