All seasons spinning
Image default
Banen en opleidingen

ADMINISTRATIEF BEDIENDE

administratief medewerker onderwijs

Hays Response Herentals is op zoek naar een gemotiveerd Administratief Medewerker voor een technische firma regio Geel

Jouw verantwoordelijkheden

De organisatie hecht veel belang aan work-life balance en biedt hiervoor alle mogelijkheden. Ze werken 40 uur per week, wat betekent dat je 12 extra vakantiedagen krijgt. Hoewel ze op vakantie gaan, kun je ook op vakantie. Dit groeiende bedrijf is actief in de high-end markt, dus je zult veel goede verbindingen maken!

Hays Herentals is op zoek naar een volledig gamma administratief personeel voor een groeiend modern bedrijf in Geel. Hier kom je terecht in een heel goed team en ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van je collega’s. U bereidt bijvoorbeeld de nodige documenten voor, stelt klantendossiers samen en beheert voorraad en bestellingen. In deze functie kun je fungeren als aanspreekpunt voor B2B-klanten via telefoon en e-mail. Orderverwerking en verzendafspraken zijn voor jou geen probleem! Daarnaast kunt u het technisch plan inzien en indien nodig feedback geven.

Jouw profiel

Ervaring in soortgelijke functies is noodzakelijk. Op deze manier kunt u snel opereren en weet u professioneel met klanten om te gaan. Door het grote aantal klanten beheers je het Frans en Nederlands op een zeer professioneel niveau. Als je verschillende interne afdelingen ondersteunt, werk je ook zorgvuldig. Flexibiliteit en snel schakelen op het werk houden je niet tegen!

Ons aanbod

De organisatie hecht veel belang aan work-life balance en biedt hiervoor alle mogelijkheden.

  • Ze werken 40 uur per week, wat betekent dat je 12 extra vakantiedagen krijgt.
  • Ze nemen weliswaar werkverlof, maar u kunt het wel opnemen.

Dit groeiende bedrijf is actief in de high-end markt, dus je zult veel goede verbindingen maken!

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html