All seasons spinning
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider civiele

Projectleider civiele

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de interne opvolging van de projecten. Concreet houdt dit in dat je de overgang van de verkoop naar de engineering in goede banen gaat leiden. Je doet dit op vlak van kostenplaatje, maar ook op vlak van ontwerp. Als Projectleider vorm je de schakel tussen de klant en het engineering team.

Het bedrijf is een machinebouwer. Het is een familiaal bedrijf, waarbij er enorm veel aandacht is voor de werknemer en er een goede interne sfeer is. Maandelijks wordt er een vettige vrijdag ingepland. Ze zijn uitgegroeid tot een zeer competitieve speler.

Jouw profiel

Als Projectleider

  • Heb je een bachelor ontwerp- en productietechnologie / elektromechanica
  • Met voorkeur heb je reeds een eerste ervaring als ontwerper of calculator binnen de machinebouw, maar dit is geen must. Er wordt steeds een opleidingsprogramma op maat gemaakt.

 

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleidt wij jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/projectleider-civiele.html