All seasons spinning
Image default
Banen en opleidingen

Een loopbaancoach Nijmegen helpt je met de volgende stap in jouw carrière

Een loopbaancoach Nijmegen kan jou helpen met het maken van de volgende stap en misschien zelfs wel volgende stappen in jouw carrière. Ben je niet gelukkig in je huidige baan? Weet je niet wat voor baan je nou eigenlijk wilt hebben? Weet je niet welke baanmogelijkheden er allemaal zijn? Heb je geen idee voor wat voor banen je in aanmerking komt? Dan is het misschien een idee om eens te gaan praten met een loopbaancoach Nijmegen. Deze probeert je namelijk te helpen met het beantwoorden van de eerder genoemde vragen.

Sollicitatietraining

Daarnaast biedt een loopbaancoach Nijmegen vaak de mogelijkheid aan om je te helpen met komende sollicitaties. Dit kan de loopbaancoach Nijmegen doen door gesprekken met jou te voeren over jouw angsten tijdens een sollicitatieprocedure en een sollicitatiegesprek en aan deze punten te oefenen in oefen sollicitatiegesprekken. Deze oefen sollicitatiegesprekken kunnen gehouden worden door de loopbaancoach Nijmegen zelf maar ook door mensen die de loopbaancoach Nijmegen hiervoor inhuurt. Zo weet je beter hoe het is om een sollicitatiegesprek te moeten voeren met een voor jou vreemd en onbekend persoon.

CV check

Daarnaast biedt een loopbaancoach ook vaak de service van CV checken. Hij kijkt dan of jouw CV er professioneel uitziet. Dit wil zeggen, straalt de CV professionaliteit, nauwkeurigheid en netheid uit. Daarnaast kijkt de loopbaancoach ook of je alle relevante informatie op je CV hebt gezet. Dit zijn vaak je persoonskenmerken, je opleidingen, je werkervaring, je stage-ervaring en welke talen je spreekt. Bij sommige vacatures wordt er naar meer dingen gevraagd zoals je hobby’s en kennis van bepaalde programma’s. Deze kunnen ook vermeld worden op je CV, zodat de werknemer hier meteen van op de hoogte is. Als laatste moet je CV ook een professioneel zelfportret bevatten.