All seasons spinning
Image default
Telefonie

Bereik Ziggo via de Klantenservicetelefoon

Het komt niet vaak voor, maar vandaag helaas wel: er is een storing bij Ziggo. Weet jij wat je nu het beste kunt doen? Ons advies luidt: neem contact op met de Klantenservicetelefoon. Dat kan via telefoonnummer 1840 en via de website klantenservicetelefoon.nl. Als je in de zoekbalk Ziggo intypt, verschijnt het nummer van de Ziggo helpdesk: 0900-1884.

Als je dit nummer belt, zal de dienstdoende medewerker opheldering geven over de storing. In de meeste gevallen kan snel een indicatie gegeven worden van de duur van de herstelwerkzaamheden. Zit je in het buitenland dan is er een speciaal nummer: +31 881 212 817. Je betaalt dan het standaard buitenland tarief van Ziggo. Als je een vraag hebt voor Ziggo die niet dringend is, neem dan eens een kijkje op de site van Ziggo. Je vindt er informatie over pakketten, internet, televisie, bellen en de klantenservice. Bestaande klanten kunnen inloggen met hun persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord op Mijn Ziggo. Je krijgt in één oogopslag al je actuele gegevens te zien. Erg leuk is deze tool: de speedtest. In een paar seconden weet je wat je huidige internetsnelheid is.

De klantenservice van Ziggo geeft antwoord op de meest uiteenlopende vragen. Je kunt hulp krijgen op het gebied van installeren, interactief tv-kijken, storingen, verhuizen en het optimaliseren van wifi. Wat wifi betreft, zijn er een paar dingen om rekening mee te houden. In de buurt van het modem is de verbinding perfect. Als je ver weg bent van het modem kan het zo zijn dat de verbinding minder wordt. Zijn er tegelijkertijd meerdere apparaten op het modem aangesloten, dan heeft dat ook invloed.

Ziggo geeft al haar klanten een internetkabel. Sluit je deze aan tussen je laptop en het modem, dan ben je verzekerd van supersnel internet. Ben je net verhuisd, heb je nieuwe apparatuur van Ziggo ontvangen of ben je onlangs klant geworden? Je hebt recht op de Ziggo installatiegarantie. Tot 8 weken na de ontvangst en/of aanmelding kan er een monteur bij je langskomen om internet, tv en bellen moeiteloos op te starten. De Ziggo installatiegarantie is kosteloos.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/

Related posts

Smartphone kopen informatiegids, alles van A-Z!

Ga je voor een sim only of juist mobiel abonnement?

Drie voordelen verbonden aan iPhone scherm reparatie Rotterdam