All seasons spinning
Image default
Vervoer en transport

De schipholtaxi-bus brengt je snel en comfortabel bij de vertrekhal

De schipholtaxi-bus brengt je snel en comfortabel bij de vertrekhal

Stel je werkt met een leuk groepje collega’s in Groningen en het is tijd om even te gaan ontspannen na al dat harde werk. Natuurlijk is er ook een luchthaven in Groningen, maar de bestemming die jullie wensen zit er net niet bij. Vanuit Schiphol wordt er regelmatig op gevlogen en jullie kiezen voor een voordelig optie, maar wel een vroege vetrektijd. Vanuit Groningen is het dan onmogelijk om nog met het openbaar vervoer richting Schiphol te reizen en eigen auto’s hebben jullie liever niet zo lang in de parkeergarage bij het vliegveld staan. Net zo voordelig is het reserveren van een schipholtaxi-bus bij Schipholtaxi.Prodie je snel en comfortabel bij de deur van de vertrekhal op Schiphol Airport afzet.

Gemakkelijk online te reserveren

Via het internet zijn de schipholtaxi-busjes gemakkelijk te reserveren. Je kunt er de tarieven berekenen voor jullie rit en dat is handig, want zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien wordt er geen verschil gemaakt tussen dag- en nachttarief, dus je bent in ieder geval zeker van de prijs. Een fijn gevoel is te weten dat de taxi-bus privé zal zijn en je dus niet met mensen in de schipholtaxi-bus komt die je niet kent. Daarnaast is het mogelijk om de reservering gratis te wijzigen of te annuleren. Zo kom je dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Geen bagage gedoe

Reizen is erg leuk, maar er is een ding waar de meesten toch wel even tegen op zien. Namelijk het vervoer van de grote bagage. Als je voor langere dagen weg bent komt je koffer of backpack zomaar erg vol te zitten van spullen die je toch echt graag wel mee zou willen. In menige tas wordt ook nog wel eens een pakje hagelslag of pindakaas verstopt. Gelukkig heeft schipholtaxi-bus en grote achterbak waar al de bagage zonder problemen in opgeslagen kan worden. Is de rit je goed bevallen? Zorg dan dat je het nummer van de taxichauffeur krijgt, zodat jullie alvast de retour rit vast kunnen leggen om ook de terugreis zonder zorgen weer terug in Groningen te komen.