All seasons spinning
Image default
Vervoer en transport

Tips over het huren van een container – Containerspecialist

Werkt u aan verschillende bouwprojecten? Bent u bezig met een verbouwing en heeft u daarvoor een container nodig? Wij zijn de containerspecialist van Twente. Als de verhuurder van containers zijn wij voor bedrijven als particulieren het aanspreekpunt. Zo kunnen wij u afvalcontainers, grind, zand, mest en tuinaarde leveren voor een schappelijke prijs. Wilt u meer weten over wat voor containers wij u kunnen leveren? Of wilt u graag een container voor een bouwproject binnen uw bedrijf? Bezoek onze website voor al uw vragen of lees verder.

Welke soorten container kunnen wij leveren?

Wij hebben meer dan 10 verschillende soorten containers voor u klaar staan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een 6 kuub container welke binnen een 1 persoons parkeerplaats past. Op deze manier kunt eenvoudig uw afval kwijt zonder parkeerproblemen. Deze container is bedoeld voor verbouwingen of klussen rondom uw huis of pand. U kunt allerlei soorten afval hierin kwijt, zo kunt u denken aan zand, grind, bouwafval en puin. Met een bijzonder lage instap het deze container eenvoudig te betreden. Wilt u toch meer? Dan kunt u kiezen voor een 8 kuubs gesloten-container. Deze is geschikt voor afvoer van bouw-, bedrijfs- en of campingafval. Zo kunt u uw privé/zakelijke afval bijvoorbeeld beschermen voor de container volledig af te sluiten. Deze containers zijn te betreden door middel van twee achterdeuren.

Groot afval of bouwprojecten?

Wilt bijvoorbeeld meer afval kwijt? Of heeft u opslag voor nodig uw bouwmaterialen of inboedel? Ga dan voor een opslagcontainer / zeecontainer. Deze containers hebben een ingebouwde stelling waar u al uw gereedschap kwijt kunt. Ook zijn deze container beschermd tegen inbraak en diefstal met speciale sloten. Dit is de ideaal oplossing als u werkt aan een project op locatie, waarbij u uw gereedschap eenvoudig en veilig kunt opstellen.

Meer informatie over containers?

Wilt u graag meer informatie over onze containers? Of weet u niet precies wat voor soort container u nodig heeft? Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op en wij staan u graag te dienst. Want wij zijn de containerspecialist van Twente.

http://www.busschercontainers.nl/container-huren/6m3-container/