All seasons spinning
Image default
Energie

Vind jouw callcenter droomjob in de gemeente Nijmegen

 

 

Het is niet voor iedereen weggelegd om een loopbaan van 40 jaar aan een stuk bij dezelfde werkgever te hebben. Het gebeurt al eens dat je van job moet veranderen, dit kan om verschillende redenen zijn. Je bent verhuis en moet op zoek naar een job in een nieuwe regio, je haalde geen voldoening meer aan je oude job en wil een nieuwe uitdaging. Of het kan ook zijn dat je geen vast contract had en de samenwerking gewoon ten einde liep. Wat de reden ook is, wanneer je in Nijmegen vacture zoekt die bij jou past, dan zal je zeker iets vinden!

 

Aangenaam werken in callcenter Nijmegen

 

Wanneer je op zoek bent naar een vacature Nijmegen, dan mag je er zeker van zijn dat je in een gemeente terecht komt waar je graag zal werken. Het is een gemeente die bewust de keuze maakt om dicht bij het volk te staan en die rekening houdt met zijn inwoners. Ze communiceren zeer vaak met de inwoners en laten hun inwonen inspraak hebben. Dit zowel wat betreft het wonen in de stad maar evengoed in het bedrijfsleven wordt er geluisterd naar het personeel.

 

Veranderingen op til in Nijmegen

 

De gemeente Nijmegen is echt wel op zoek naar nieuwe werkkrachten. Dit omdat er een aantal nieuwe projecten en grote veranderingen zitten aan te komen. Het is een stad die heel veel aan stadsontiwikkeling doet en regelmatig vernieuwingen uitvoert. Er moeten heel wat zaken gebeuren op vlak van binnenstedelijke vernieuwing, de dijkverlegging… Wanneer je dus solliciteert voor een Nijmegen vacature, ben je verzekerd van werkzekerheid.

 

Werken in het Callcenter van Nijmegen

 

Nijmegen heeft niet alleen vacatures in aanbieding voor jobs zoals de prachtwijk Hatert mee onderhouden of andere interessante klussen maar evengoed zijn ze in Nijmegen op zoek naar werknemers voor het Callcenter. Het callcenter van BespaarUni zoekt jonge en dynamsiche mensen die consumenten wil helpen om te besparen op energie en hen te helpen bij de overtap hiervan. Het callcenter biedt daarentegen een goed uurloon en wanneer je verkopen binnen haalt, krijg je leuke extra’s. Als extra motivatie worden er ook regelmatig prijzen uitgereikt aan de best presterende medewerkers. Bovendien staat samenwerken voor hen centraal en kom je dus terecht in een team met een goede teamspirit! Deze vacature Nijmegen zal jou zeker interessen wanneer je een harde en gemotiveerde werker bent en solliciteren is dus de boodschap!

 

 


Kom je werken in ons Callcenter in Nijmegen?

 

Wij bieden: 

Een goed salaris met bonussen voor elk verkocht contract. 
Doorgroeimogelijkheden 
Flexibiliteit, geef wekelijks zelf je planning door! 
Persoonlijke ontwikkeling. 
Training en coaching. 
Een informele werksfeer met veel gezelligheid. 
Vele leuke & gedreven collega’s. 
Gratis koffie, thee, chocolademelk en soep tijdens het werk.

 

Wij zoeken: 

Een goede motivatie en doorzettingsvermogen 
Sociaal 
Vlotte babbel 
Klantvriendelijkheid 
Flexibele instelling 
Beheersing van de Nederlandse taal 
Communicatief sterk 
Een commerciële instelling 
Iemand met ervaring in de horeca, winkel, callcenter of anders? 
Iemand zonder ervaring? (Geen probleem, wij leren je alle gesprek en verkooptechnieken) 
Je bent minimaal 16 jaar. 
Deze baan kan worden ingevuld als studentenbaan, maar ook als vaste baan of bijbaan. Je bepaalt zelf je werkdagen, wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 21:30 en zaterdag van 10:00 tot 16:00 

Reageer nu en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Of laat ons gelijk je telefoonstem horen en bel naar 0644228125 

Bezoek onze website www.bespaaruni.nl 

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Stage 

Salaris: €10,00 tot €15,00 /uur

 

https://123vergelijkers.nl/

Related posts

Zonneboiler offerte aan laten vragen?

Zonneboiler terugverdientijd, wanneer levert het wat op

Wat heb je aan een kennisbank over energietransitie?