All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Auto kapot wat nu?

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Wil je net wegrijden naar je werk start je auto niet. Super vervelend deze situatie want je wilt niet te laat komen op het werk. Meestal krijg je in deze situatie weer je auto aan de gang, maar wat als dit niet het geval is? Wat als je auto gerepareerd moet worden en je deze dus voor meerdere dagen kwijt bent? Heb je dan al gedacht hoe je op je werk gaat komen?

Huur een auto

Deze situatie kan bij iedereen gebeuren en is over het algemeen niet zo prettig. Het zorgt voor een hoop zorgen, stress en dat heb je niet nodig. Vooral op de maandagochtend is dat niet wenselijk want dan begin je je werk week al een stuk minder enthousiast. Om nou toch op tijd op het werk te komen kun je ervoor kiezen om met het ov te gaan of met een collega mee te reizen. Helaas is dit niet altijd mogelijk en zul je dus toch moeten kiezen voor een alternatief zoals bijvoorbeeld een auto huren.

Is dat niet heel duur?

Nee joh, tegenwoordig is het huren van een auto niet heel erg duur en is het zelfs mogelijk dit voor een hele korte tijd te doen. Denk hierbij aan: een dag deel, een dag of een week. Prijzen voor een auto huren hangen af aan een aantal kenmerken van de auto. Wil je bijvoorbeeld een grote of luxe auto? Dan zul je wat meer moeten betalen dan wanneer je kiest voor een compacte kleine auto. Over het algemeen zijn de kosten van een huur auto variërend van €9,90 per dag tot en met €24,90 per dag. Daarnaast moet je rekening houden met de kosten van een verzekering en de kosten per kilometer. Alles bij elkaar zal je dan 25 tot 30 euro kwijt zijn aan de kleine compacte huurauto voor een dag. Heeft je kapotte auto een uitgebreide reparatie nodig? Kies dan voor een langere huur periode. Zo betaal je een lager bedrag per dag en bespaar je dus erg veel geld.

 

Een autoverhuurder bij jou in de buurt.

In de buurt van Sittard zijn veel verschillende autoverhuur bedrijven te vinden. Een aanrader hiervoor is het verhuurbedrijf Adrem. Dit verhuurbedrijf is gelegen in Maastricht en verhuurd veel verschillende soorten voertuigen tegen een aantrekkelijk tarief. Dus wil je een auto huren in Sittard? Neem dan een kijkje bij Adrem autoverhuur in Maastricht.

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/auto-huren-sittard/