All seasons spinning
Image default
Tweewielers

Een gids voor fietsenwinkels in Limburg, Nederland

Ben je als fietsliefhebber op zoek naar fietsenwinkels in Limburg, Nederland? Of u nu op zoek bent naar een plek om uw fiets te repareren of de nieuwste accessoires voor uw rit te vinden, er zijn verschillende opties beschikbaar. In deze blogpost bespreken we de beste winkels voor al je fietsbehoeften in Limburg.

Fietsenwinkel Venlo

Als je op zoek bent naar een grote selectie fietsen en accessoires, dan is Bikeshop Venlo een van de topkeuzes in Limburg. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1994 en ze zijn gespecialiseerd in racefietsen en mountainbikes. Ze hebben ook een groot assortiment kleding, onderdelen en gereedschap, en deskundig advies over reparaties en onderhoud. De winkel is zes dagen per week geopend en biedt een gratis bezorgservice binnen 30 km van de winkel.

Fietsenmakerij Huisartsenpraktijk Leunen

Deze fietsenwinkel is gevestigd in een artsenpraktijk in Roermond. Hoewel het misschien ongebruikelijk lijkt om een fietsenwinkel in een dokterspraktijk te vinden, biedt Fietsenmakerij Huisartsenpraktijk Leunen een uitstekende selectie fietsen voor zowel volwassenen als kinderen. Niet alleen nieuwe fietsen, maar ook reparaties en onderhoud tegen scherpe prijzen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Cycles de Luxe

Deze kleine winkel bestaat al sinds 1993 en is gespecialiseerd in op maat gemaakte fietsen en gereviseerde vintage modellen. Als je op zoek bent naar iets echt unieks dan is Cycles de Luxe de perfecte plek om te bezoeken. Ze hebben ook een breed scala aan accessoires zoals verlichting, sloten, helmen, tassen, manden en meer! De winkel is zes dagen per week geopend, met verlengde openingstijden op woensdag tot 20.00 uur.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte fiets of reparaties nodig hebt aan je huidige fiets, er zijn genoeg fietsenwinkels in Limburg die je kunnen helpen! Van familiebedrijven die gespecialiseerd zijn in racefietsen tot kleine winkels met custom builds en vintage modellen – er is voor ieder wat wils! Dus ga er vandaag nog op uit en ontdek wat Limburg allemaal te bieden heeft!