All seasons spinning
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ontdek de verschillende soorten vloeren en kies de beste optie voor uw huis

Het kiezen van de juiste vloer kan een uitdaging zijn, aangezien er zoveel verschillende soorten vloeren beschikbaar zijn. Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire soorten vloeren, waaronder houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en lamelparket. Bax Houthandel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van deze vloeren, waardoor u verzekerd bent van deskundig advies en professionele plaatsing.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn gemaakt van massief hout en zijn een populaire keuze vanwege hun warme uitstraling en duurzaamheid. Houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout en hebben elk hun eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Ze zijn eenvoudig te onderhouden en gaan lang mee.

Laminaat

Laminaat is een voordelige optie die eruitziet als houten vloeren. Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Het is een goede optie als u op zoek bent naar een vloer die eruitziet als houten vloeren, maar die minder duur is.

PVC vloeren

PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof en hebben een glad oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en patronen en zijn zeer slijtvast. PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers, vanwege hun vochtbestendigheid en slipvaste eigenschappen.

Lamelparket

Lamelparket bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van multiplex. Lamelparket is duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Het kan worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt als het beschadigd raakt. Het is een goede optie als u op zoek bent naar de uitstraling van houten vloeren, maar niet de volledige kosten wilt betalen.

Conclusie

Het kiezen van de juiste vloer kan een grote impact hebben op uw huis. Houten vloeren, laminaat, PVC vloeren en lamelparket zijn allemaal populaire opties en hebben elk hun eigen unieke eigenschappen. Bax Houthandel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van deze vloeren. Het bedrijf kan u helpen bij het kiezen van de juiste vloer en kan deze professioneel installeren, zodat u verzekerd bent van een mooie en duurzame vloer.