All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Private lease

Private lease is zorgeloos autorijden

Het wordt steeds populairder; private lease. En dat is logisch want iedereen wil graag zorgeloos autorijden en weten waar je iedere maand aan toe bent qua kosten. Door deze manier van autorijden hoef je niet meer iedere maand bang te zijn dat er een grote reparatie aan zit te komen waardoor je rood komt te staan. Ook hoef je geen hoog bedrag beschikbaar te hebben voor als je toe bent aan een andere auto.

Geen onverwachte kosten bij private lease

Met deze manier van autorijden weet je precies wat je maandelijks kwijt bent aan autokosten. Het voordeel is dat je dit mee kunt nemen in jouw budget voor het hele jaar. En gaat er iets groots stuk aan de auto, dan is dit risico voor de leasemaatschappij. Daarnaast hoef je ook niet iedere maand geld opzij te zetten zodat je eens in de zoveel jaren genoeg hebt om een andere auto te kopen.

Private lease is vaak goedkoper dan kopen

De afgelopen jaren is deze manier van autorijden steeds goedkoper geworden. Zeker als je geld moet lenen om een auto te kopen is deze constructie in veel gevallen goedkoper. En het voordeel is dat je jouw eigen geld kunt gebruiken om bijvoorbeeld te beleggen. Hiermee hou je dit geld vrij om rendement op te bouwen, in plaats dat je dit moet gebruiken voor de aanschaf van een auto.

Goede optie voor jongeren en ouderen

Als je jong bent beschik je meestal nog niet over veel eigen geld. Dan is private lease bij XLEasy.nl een prima oplossing. Je kunt beschikken over je eigen auto en weet qua kosten precies waar je maandelijks aan toe bent. En grote reparaties zijn niet voor jouw rekening dus hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan. Voor ouderen is private lease ook een prima oplossing. Veel ouderen kunnen namelijk geen geld meer lenen doordat ze geen inkomen meer hebben. Dit is hiervoor de perfecte oplossing. Voor ouderen is het ook fijn om een nieuwe auto te rijden die ze kunnen vertrouwen.