All seasons spinning
Image default
Mode en Kleding

Geen miskopen met kelding? Is een kleuranalyse de oplossing?

Miskopen met kleding; welk kleurtypen?

Heb jij ook die ervaring dat je vaker miskopen doet met kleding, maar dat je niet weet hoe dat toch steeds waar kan? Ergens moet toch een logica te vinden zijn in wat iemand staat of juist niet staat? Geprikkeld door deze vraag ben ik op onderzoek uitgegaan naar een antwoord waar ik iets aan heb. Een kleuranalyse bleek dé oplossing te zijn. Bij een kleuranalyse gaat men op zoek naar welk kleurtypen je bent. Aan de hand van je kleurtypen kun je gerichter je garderobe inrichten, naar het schijnt.

Een persoonlijke kleuranalyse

Na wat onderzoek bleek dat je met kleuranalyses behoorlijk wat variaties hebt. Je kunt varieren met het aantal personen. Wil je alleen, met een vriendin of met een groepje? Daarnaast kun je vaak kiezen uit uitgebreide of meer basis kleuranalyse. Ik heb gekozen voor een persoonlijke kleuranalyse in Limburg. Simpelweg in Limburg, omdat ik daar woon. En het persoonlijke sprak me aan, omdat ik ook echt even wat diepgang wilde hebben in de analyse en dis het advies. Daarom was de keuze voor mij voor een persoonlijke kleuranalyse in Limburg de meest voor de hand liggende.

Welk inzicht heeft de persoonlijke kleuranalyse mij gegeven? Ik en een wintertype !

Ik blijk dus een wintertype te zijn! Hartsikke leuk om te weten natuurlijk, maar wat kan ik me de informatie dat ik een wintertype ben? Nou, heel veel dus. Want ik weet nu precies welke kleuren bij een wintertype passen. Ik heb de logica ontdekt en ben het belang gaan inzien van perfect matchende kleuren, afgestemd op mij als wintertype.

http://www.style-by-yvs.nl