All seasons spinning
Image default
Auto’s en Motoren

Kies voor de Ford Transit Custom Kombi

Bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen 

Bij de aanschaf van een Ford Transit Custom zul je wellicht hoofdzakelijk aan een bedrijfswagen met een behoorlijke laadruimte denken. Je kunt echter ook kiezen voor een model waar juist meer personen mee vervoerd kunnen worden.

Met de Ford Transit Custom Kombi neem je tot wel negen personen mee

Heb je als ondernemer een bedrijf dat erop gericht is dagelijks veel personen te vervoeren dan is een Ford Transit Kombi een goede keuze. Deze bedrijfswagen kan tot drie rijen zitplaatsen hebben die aan maximaal negen personen ruimte bieden. Deze ruimte gaat uiteraard ten koste het grootste deel van de laadruimte van de bus maar het betekent wel dat er veel mensen tegelijk mee kunnen.

Kenmerken van de Kombi

Kies je voor dit model dan kun je een keuze maken uit twee verschillende hoogtes en twee verschillende lengten. De achterbank is dusdanig flexibel dat je de stoelen niet alleen kunt opklappen maar ook nog eens tegen de tweede rij kunt aanschuiven zodat er extra laadruimte gecreëerd wordt. Heb je niet alle zitplaatsen nodig maar wel ruimte om goederen in te vervoeren dan is dit een snelle en eenvoudige oplossing.

Aanpassingen op maat

Ook voor de Kombi geldt dat deze voorzien kan worden van allerlei nieuwe technieken en de laatste snufjes. Sommige zaken zijn standaard meegeleverd, andere zijn optioneel. Informeer daarom altijd op voorhand wat er mogelijk is. Iedere Ford Transit Custom kan op maat gemaakt worden zodat jij er het meeste plezier aan beleeft.

Kijk of je koopt of leaset

Een Ford Transit kun je kopen of leasen. Zeker voor ondernemers die net begonnen zijn is leasen een goede optie. Zij hebben vaak niet voldoende geld dat geïnvesteerd kan worden in een dure aankoop zoals een bedrijfswagen en voor een leasecontract kunnen zij maandelijks een vast bedrag opzij leggen en zo toch gebruik maken van een bedrijfswagen

https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Related posts

Een bestelwagen leasen of kopen?

Ford Transit zakelijke lease

3 redenen om een dashcam aan te schaffen