All seasons spinning
Image default
Vakantie

Boek vandaag een droomreis bij All over Tours

Als jij op het punt staat een vakantie Fiji te boeken, word je alvast getrakteerd op een paar leuke feiten:

-de officiële naam van Fiji is Republiek Fiji; -Fiji ligt op het zuidelijk halfrond  in Oceanië; -in totaliteit bestaat Fiji uit 332 -waarvan 106 bewoonde- eilanden; -de hoofdstad van Fiji is Suva en deze stad ligt op het eiland Vanua Levu; -veel mensen werken in het toerisme en in de visverwerkende industrie; -kenmerkend voor Fiji zijn de parelwitte stranden en het heldere water; -Fiji is populair bij duikers vanwege de vele koraalriffen en lagunes.

Je kunt op Fiji zowel terecht voor een actieve als voor een zeer relaxte vakantie. Er wordt zoals gezegd veel gedoken en gesnorkeld. Je kunt ook mooie fiets- en wandeltochten maken. Een beetje luieren aan het strand kan natuurlijk ook.

Vakantie mogelijkheden

Als je bij All over Tours je reis boekt, kunt je kiezen uit diverse thema’s. Voorbeelden zijn luxe reizen, gezinsvakanties, huwelijksreizen en stranden en eilanden. Aan de hand daarvan zijn meerdere voorbeeldreizen samengesteld. Valt de keuze op Bora Bora dan is er bijvoorbeeld de 17-daagse reis voor twee personen. De actuele prijs is €28.000 per persoon. We hebben het dan over een vakantie Bora Bora inclusief vlucht. Je zult in exclusieve accommodaties verblijven. Op het programma staat onder meer een excursie op een privé jacht. Er is de mogelijkheid lekker actief te zijn, kajakken bijvoorbeeld. Tegelijkertijd is er zeker ruimte voor de nodige rustmomenten tussendoor. Deze reis wordt vaak geboekt als huwelijksreis. Andere populaire bestemmingen voor net getrouwden zijn Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Japan en Myanmar. We kunnen ons voorstellen dat zoveel keuzemogelijkheden overweldigend zijn. Bij deze nodigen we je dan ook uit eens langs te komen en te bespreken welk land het best aansluit bij jullie wensen. All over Tours zit aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen. Je kunt online een afspraak maken. Bellen vinden we ook prima: +31 713 31 90 34. We hopen snel van je te horen.

https://www.allovertours.nl/