All seasons spinning
Image default
Electronica en Computers

Specialist in beeld en geluid

Faas audiovisuele dienstverlening is een gerenommeerd en innovatief bedrijf in Westervoort. Juist voor de audiovisuele branche waar momenteel veel veranderingen zijn vanwege nieuwe technologieën en producten is het voor veel bedrijven belangrijk hier een goede en betrouwbare partner in te vinden. Faas is zo een partner die met kwalitatief hoge producten werkt waarbij zowel maatwerk als standaardoplossingen worden geboden. Merken binnen dit segment zijn dan Samsung, Extron, Kramer, LG, Nec en i3 technologies. Naast het leveren van deze apparatuur wordt er vaak gebruik gemaakt van de kennis op het gebied van beeld en geluid om klanten te adviseren voor de beste oplossing.

Verhuur of aankoop van producten

Omdat steeds meer bedrijven eenmalig op verschillende locaties audiovisuele ondersteuning nodig hebben is er bij Faas de mogelijkheid om de benodigde apparatuur te huren. U kunt hierbij denken aan tijdelijke opname apparatuur, beamers, AV-schermen, digiborden of zelfs smartboards. Of het hier nu om een evenement gaat waar u een spreker krijgt en alle presentatiemiddelen direct goed ondersteund en operationeel wilt hebben of een bedrijven dag of beurs. Alle apparatuur kan voor ter plekke werkend worden gemaakt en na het evenement zullen wij alles weer demonteren en opruimen. Maar natuurlijk verkopen wij ook volledige installaties van professionele beamers, digiborden, smartboards, narrowcasting, led schermen voor buiten en nog veel meer audiovisuele apparatuur.

Zakelijke dienstverlening voor educatie

Aangezien audiovisuele dienstverlening een zeer belangrijke bijdrage heeft bij educatie zijn wij gespecialiseerd in oplossingen voor scholen. Je kunt hierbij denken aan interactieve schermen, digiborden, touchscreens maar ook omroepsystemen of geluidsinstallaties. Complete AV oplossingen die zelfs tot complete simulatie processen voor scheepvaart of de transportbranche worden ingezet. De wijze waarop wij de kennis kunnen stimuleren met slimmem AV oplossingen is het handelsmerk van Faas Media geworden. Bekijk gerust eens onze website www.jfad.nl voor meer informatie.